Login Tools
A+ A A-
Събота, 15 Юни 2013

Batman: Arkham City

През настоящата година най-доброто на пазара на видео игрите е Skyrim, а вторият е Batman: Arkham City, определено те са еталон за перфектната екшън-приключенска игра.

Всеки, който е опитал удоволствието да изиграе Arkham Asylum - няма как да не признае, че това е перфектната игра, създадена за Черния рицар. Британското студио Rocksteady, което я изработи от нищо нещо, можеше да напише нов сценарии, да подмени сетинга и да ползва механиката от Arkham City. Но, дизайнерите използваха своята креативност и са ползвали Arkham Asylum като основа, върху която да усъвършенстват авантюрите на Батман.

Прочети още: Batman: Arkham City

Mortal Kombat IV

Домъчня ли, ви за Джони Кейдж, лорд Рейдън, Лу Кенг, четириръкия бабаит Горо и другите мускулести герои от поредицата Mortal kombat!? Желаете ли, кървища и меса? Е, открихте ги, вече има продължение на динамичния екшън. Бойци от цял свят, богове и мъртви души от отвъдното са в надпревара за “Смъртоносна битка” за път. Сега обаче те ще премерят мощта на своите сили в три измерения. Този път рицарите на мрака поемат на кръстоносен поход срещу човечеството и Върховни божества. Задачата им е да властват над всички светове в Галактиката.

Прочети още: Mortal Kombat IV

The House of the Dead

SEGA показаха наскоро на пазара новата си хитова игра, от жанра „first shouting”, която има горе долу добра 3D графика, но ако не разполагате с такава видео карта, която ви предлага такъв вид графика, тогава спокойно може да се задоволите с VGA графиката с резолюция 640 на 480, името на новата хитова игра е The House of the Dead.

Прочети още: The House of the Dead

Dominion: Storm over Gift 3

Интересни неща се случват всеки ден по света, но геймърите чакат с нетърпение да излезе продължение на Daikatana от компанията ION STORM, но това може и да не се случи. На место това бяха зарадвани със стратегията в реално време Dominion: Storm over Gift 3. Изведнъж излезе слух от кухнята на компанията, че съдружниците в Ion Storm сега обикалят съдилищата и се съдят един друг. За това сега ще се задоволим с новата игра, която ни поднесоха и ще направим малък анонс по нея.

Прочети още: Dominion: Storm over Gift 3

Descent Freespace: The Great War

Навярно се досещате, че компанията Volition е производителят на Descent, тези от вас, които очакваха една страхотна игра, сега едва честно могат да си признаят, че тя е такава. И, ако искате да е точно на Descent 3, ще трябва първо да пробвате Forsaken (на Acclaim), защото новото творение на Volition е едно към едно на игра от поредицата Wing Commander!

 

Прочети още: Descent Freespace: The Great War

Commandos: Behind Enemy Lines

Кой си мисли, че само янките могат да изработват касови игри? И иберийската компания Pyro Studios са се справили със стратегията в реално време Commandos: Behind enemy lines, която се превърна за кратко в любимо занимание на много геймъри.

Прочети още: Commandos: Behind Enemy Lines

Warhammer: Dark Omen

Да си признаем, че fantasy стратегиите са голяма слабост на геймърите  –  с повечкото орки, гоблини, елфи, тролове, вампири, зомбита и естествено с магия и ще победите. Без съмнение и WARHAMMER II: DARK OMEN притежава всички тези герои, които ще ви доставят удоволствие часове наред.

Прочети още: Warhammer: Dark Omen

Unreal

Quake 2 зае челното място в жанра на виртуалните екшъни. Навярно ще ви се стори, че самата игра е зрелищна и нерелистична, но на практика, това е нова мания за поклонниците на 3D-екшъна.

Прочети още: Unreal

Sanitarium

Софтуерната фирма ASC GAMES е почти безизвестна в България на виртуални игри, но едно друго заглавие изработено от тях, излезе преди няколко месеца – Grand Theft Auto. Авторите и дизайнерите на въпросната компания минаха на изработка други сценарии, при това се справиха перфектно. Sanitarium е една съвсем нетипична игра със мисий, има доста интересен плот и много добра 3D графика!

Прочети още: Sanitarium

Outwars

Увличате ли се по „Звездните рейнджъри“!? Иде реч за книгата на Робърт Хайлайн, а не нашумелия филм на Пол Верховън. Ако това ви е приоритет, непременно трябва да пробвате новата игра Outwars. Служителите на GD Interactive и Microsoft ще ви дадат възможността да изпитате това удоволствие, като наденете скафандъра на космически командос и да се посражавате в third person view „а ла Tomb rider“ срещу извънземни същества, които нападат земните населения из галактиката. Аналог с филма „Звездни рейнджъри“ не може и да става, защото там десантчиците приличаха повече на „американски тюлени”, воинът от Outwars напомня за полуроботизираните воини от едноименния роман. Той е екипиран с брониран костюм със сервосистеми, нагръбни мотори, с които може да се извършва полет и щурмувашки боеприпаси, напълно достатъчни да изпепели цял противников лагер. Разполагате с реактивна-турбо раница, която ви дава възможност да осъществявате изключително високи скокове, да прелитате и да водите въздухушни сражения. Неприятното тук е само, че енергията за двигателите е ограничена. Тя се набавя, но при повечето от задачите ловкостта  е критерии за добре свършена работа.

Прочети още: Outwars

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 8  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//