Login Tools
A+ A A-
Събота, 15 Юни 2013

Age of Conan: Rise of the Godslayer

Това е една от най-продаваните игри в деня на дебюта си, неповторимата Age of Conan, обаче претърпя своя крах след месеци от разочарование на геймърите. Интересното тук е, че всеки, който напусне пиратското крайморско градче Тортаж, в което прекарва първите двадесет нива, отива до Khitai през Стигия и територията на Gateway to Khitai, където играете до четиридесетто ниво. В някои от случаите може да заплатите на местен керван, който ще ви заведе до новите земи. Ако обаче сте се обрали до шушка и нямате пари, може да се примолите да ви качат безплатно. В услуга на това ще трябва да пазите кервана от евентуално нападение по пътя. Може да се гмуркате във водата, издирвате съкровища, или да приготвите лек за болните матроси. Бъдете внимателни да не ги превърнете в някакво животно без да искате.

Прочети още: Age of Conan: Rise of the Godslayer

Age of Mythology

Age of Mythology една от най-колоритните игри, които ще играете някога. 

Трябва да признем, че програмистите от Ensemble Studios са положили невероятни усилия в съзадаването й. Ако все още не сте видели или опитали тази прекрасна игра, то непременно го направете. Това е реално времева стратегия и е с невероятен графичен дизайн, отличен звук, безкраен сюжет, изобилие от персонаж, които правят играта още по-динамична и интересна, която някога ще играете. И така стартирайте Age of Mythology, препуснете из света на митологичните същества и вездесъщите богове и се отдайте на удоволствието. 

Прочети още: Age of Mythology

Crysis 2

Crysis 2 е със сценарии развиващ се в Америка, като в основата си, играта прилича доста на оригинала, където главен елемент бе, т.нар. Nanosuit – модифицирана екипировка, която позволява генетични подобрения на този, който я облече.

Прочети още: Crysis 2

Magicka: Vietnam

И ето, в едната си ръка магът държи своя скиптър, с който векове подред е гонил пълчища от орки и гоблини.
Отначало Magicka: Vietnam, ще ви се стори някакво недоносче. Независимо, че е изключително забавна Vietnam е динамична и лишена от всякакъв здрав смисъл игра.

Един фентъзи свят Magicka: Vietnam с нея ще попаднете в джунглите на „Виетнам” под формата на две нива в секцията Challenges. Едното ще ви отведе до линейна карта, на която имате  различни задачи, като например да екстрадирате пленници, да разрушите боеприпасите на противниците и др., но най-важното е да успеете да оцелеете.

Прочети още: Magicka: Vietnam

Ultima Online

Наскоро българските фенове, се докоснаха за първи път до една от най-динамични мулти плейър онлайн RPG-та, излизала някога. Естествено, че идва реч за Ultima Online (UO) и shard-ът, излязла от Ma3x клубовете.

Прочети още: Ultima Online

Magicka

Всеки иска да е магьосникл, защото това си е предизвикателство. Винаги е интересно да използваш някоя магия да изпържиш с електрически заряд някои.

Това е най-динамичното приключение в света, които непременно трябва да опитате. Това е найзабавният фентъзи игра, правена някога  и същевременно предоставя един перфектен геймплей. Макар, че е доста опростен, зад която се таи една от най-чудесните системи за магии, изработена някога.

Прочети още: Magicka

Deathtrap Dungeon

И да си припомним жестокият тиранин Baron Sukumvit, който е  завладял гражданите на град Фанг. Всички които са против него се озовават в огромен бункер-затвор наименован “Deathtrap Dungeon”. Но венъж на злодея му омръзва това развлечение и той променя тактиката. Започва да води в “Deathtrap Dungeon” отвратителни чудовища начело с огромния дракон Мелкор. За да бъде забавлението по предизвикателно, той обявява състезание, като нградният фонд е 10 000 златни монети за бойците, които биха се изправили в битка със самият Мелкор... Накратко, това е новият сценарии в action adventure на Asylum Studios, който беше отразено наскоро от Eidos Interactive.

Прочети още: Deathtrap Dungeon

Hexplore

И от ново фантастика, кой не я обича!? The Dark Brotherhood има една-единствена задача – да открие известните „Градини на Еден” и да придобие Божествените Познания. А за да стигне до там, трябваше да открие пътя към „Градините нa Еден”, тук идва интересното, защото никое не  разумно същество не го знаеше. Легендите сочат, че информация може да се черпи, от древната книга Hexplore. Tова не е цитат от Библията, а сценарият на играта Hexplore е дело на  френската компания Infogrames. Вашата главна задача е да изпреварите The Dark Brotherhood и да се докопате книгата Hexplore преди тях. Това е на накратко, а към кой жанр можем да я причислим тази игра все още не е ясно. Тя е динамична, като екшън и същевременно може да се причисли към фантастиката. Графичният дизайн е интересен смес от перфектни изображения и истински 3D терен. Относно терена имате възможност да завъртате картата във всички посоки, да огледате и обходите внимателно и най-забутаните кътчета. Така ще можете да откриете замаскирани противници, боеприпаси и тайни проходи.

Прочети още: Hexplore

Star Wars: The Old Republic

Канадското студио BioWare преди доста време, изработи едно от най-предизвикателните игри някога – MMORPG, макар, че бяха аматьори в този жанр. The Old Republic е вече почти на две години, но все още се чудите дали си заслужава, да я платите за да я играете? Имайте пред вид, че вселената на The Old Republic е необятна. Не можем да пропуснем впечатляващите анимации, които ще ви направят впечатление от самото начало. Много е важно, коя страна ще изберете - Републиката или на Империята.
Щом започнете да създавате герои ще се разочаровате. Расите, от които може да направите своя избир, са само хуманои. Много неприятно, като се има пред вид, колко разнообразни може да са.

Прочети още: Star Wars: The Old Republic

Panzer Commander

Определено, можем да кажем, че новия танков симулатор на Microprose е най-перфектният изработен до сега.

С две думи за играта можем най-конкретно да я опишем, като исторически издържана и педантична. От начало преди да сте почнали играта, ще разгледате обстойно разнообразните илюстровани арсенали – там ще откриете германски, съветски, американски и английски бронирани машини, който са над 100 модела.

Прочети още: Panzer Commander

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 8  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//