Login Tools
A+ A A-
Събота, 15 Юни 2013

The Next BIG Thing

Расисти ли, сте!? В един разграничен свят от филмите на ужасите се снимат с истински нестандартни чудовища в най- универсални форми и типажи. Холивуд е районът, където има разнообразие от всички раси и биологични същества. Тук борбата за против дискриминацията се води от един герои в кино-индустрията, който взема решение да снима фамилни филми и комедии с всевъзможни страховити изроди и работи за тяхното приемане от обществото.

Прочети още: The Next BIG Thing

Prey 2

Prey 2 е далеч от оригинала, но ако за пръв път се сблъсквате с нея, няма да усетите никаква разлика, просто това ще е нещо ново. Ще се сблъскате с индианеца Томи, като новият главен герой ще носи името Килиан Самуелс и е отвлечен по същото време, по което и Томи. Ако се по-подробно се вглъбите, ще забележите самолета, на който е  Килиан по време на първоначалната  сцена от истинския оригинал.

Но, честно казано играта можеше да носи и другио име, а не Prey 2. Като имаме пред вид, че  главният дизайнер Крис Райнхарт, който е категоричен, че  Prey 2 ще се впише идеално в Prey вселената, но е направен с идеята за самостоятелен сюжет.

Прочети още: Prey 2

World of Tanks

Не можем да отречем, че танковете и бронетранспортьорите са едни от бойните машините, които заслужават огромно внимание, когато се касае за бойни действия. Мощни, огромни с отлична защита, маневрени и минават през всички непроходими зони, те са определящото бойно оръжие в модерната сухопътна армия.

Оказа се, че играта е сингълплейър изживяване, чудесна бойна масовка, показала се от историческите дневници. Носи названието World of Tanks и е една от най-коментираните в последно време масовки. В нея участват отбори, които са с по 15 играча, който смело се сражават на огромни терени с боеприпаси от над 150 бронирани машини, създадени по време на Втората Световна Война.

Прочети още: World of Tanks

Brink

Модерната гейм индустрия е бизнес в който има много пари, а естествено, че  рекламата е едно от най-важните неща. Във всяко ново заглавие се влагат много ресурси за реклама много преди да излезе, като авторите му пускат разнообразни трейлъри и тийзъри, които имат за цел да си развържат кесията феновете им и да купят поредния продукт на гейм изкуството. В повечето случай средствата оправдават закупуването на продукта, но понякога не е така.

Прочети още: Brink

DiRT 3

Да управляваш или да си навигатор на супер автомобил по писта с обратен вираж над 400 километра в час е невероятно изживяване. Дори когато го правиш на симулатор  - игри като Shift 2: Unleashed, Forza 3 и Gran Turismo 5 го доказаха. Те са тунинговани със стил, пълни с разлчини екстри и приличат на излезли от концерна на автозавод и не е тайна, че това е мечтата на всеки да има такава кола.

И в DiRT 3 ще се почувствате така, ще искате да притежавате тези уникални шедьоври.

Прочети още: DiRT 3

Alice: Madness Returns

Всеки истински играч ще заяви с чиста съвест, че герои като зомбитата, чудовища и нацистите се радват на непрестанна обич от страна на стотици разработчици. На обратната страна на монетата са класическите произведения и приказки, които са  пренебрегнати, въпреки че от тях биха произлезли невероятни игри. Представете си „Приключенията на Робинзон Крузо” или „Конникът без глава”в който трябва да оцелявате и да унищожавете противници. Или пък онлайн шутър по „Бременските музиканти”, където избирате различни класове на базата на животни и се биете в напрегнати турнири. Или „Алиса в Страната на чудесата”, защо не „Червената шапчица” или пък „Снежанка и седемте джуджета” в които невинните момичета могат да се превлъплатят в проблемни тийнейджърки със склонности към агресия?

Прочети още: Alice: Madness Returns

Fable III

Много неприятно, но компютърните геймъри играещи Fable ще бъдат  разочаровани. Като изключим, че  Fable 1 закъсня с почти една година, втората част така и не се появи за PC, а третата отново пристига но по-късно  след  дебюта за Xbox 360.

Всички се питат дали си е струвало чакането, дори и след превъртането на Fable III.  На прима виста – това е изключително опростен екшън с голяма динамика, което ще доскучае сериозните играчи на ролевия жанр. Но, играта е претъпкана с комични персонажи и ви отвежда в една прекрасна атмосфера.

Прочети още: Fable III

Serious Sam 3: BFE

Беше отдавна, когато Сериозният Сам воюваше с орда от противни извънземни. Поглеждайки към Serious Sam 3: BFE обаче, ще видим, че малко неща всъщност са се променили.

Сценарият се развива преди събитията в The First Encounter. С други думи – играта ще ви отнесе при последната битка на Земята срещу извънземната раса Ментъл или накратко в Египет през 22. век.

Прочети още: Serious Sam 3: BFE

Rise of the Argonauts

Гръцката митология е една безмерна и необятна благодат, откъдето дизайнерите на игри могат да взаимстват. Известните герои, древните чудовища, силните артефакти и епични авантюри е нещото което ще ви забавлява определено време. И ето играта е факт - Rise of the Argonauts.

От самото начало вашият герой ще надене галошите на митичния Язон, който е млад воин и крал на Йолк, чиято съпруга бива убита в деня на тяхната женитба. С неимоверният хъс да я върне от сенките на мъртвите, той поема с гигантския боен кораб “Арго” и се отправя към незнаинна авантюра в издирване на митичното Златно руно.

Прочети още: Rise of the Argonauts

Dragon Age II

Ето как се прави продължение на ролева игра, която е невероятна във всяко едно отношение? Относно BioWare се вижда – колкото по-простичко и бляскаво, толкова по-идеално се е получило. Едно можем да кажем само, че Dragon Age II е страхотна и универсална. Но определено не можем да я сравним с първата част, което малко разочарова някои играчи.

Прочети още: Dragon Age II

Travian

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 10  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//