Login Tools
A+ A A-
Събота, 15 Юни 2013

Warhammer 40k: Dawn of War II - Retribution

Warhammer 40,000: Dawn of War II, когато дебютира на пзара преди две години и според критици получи отроцателни оценки, за не толкова интересна и добра игра. Първият вариант за нея наименован Chaos Rising беше по-компактен и с доста по-занимателен сюжет. Втория наречен Retribution от студиото Relic entertainment показа, че определено е нещо добро и ежедневно задобрява с марката Warhammer.

Retribution е с богато съдържание за един експанжън, пък дори и самостоятелен. В него дизайнерите от Relic са съхранили цели шест самостоятелни кампании, по една за всяка раса, плюс една нова The Imperial Guard. Освен това мултиплейър на играта е подсилен, като са прибавени нови моменти, ъпгрейди и персонажи. Занимателна и увлекателна с която имате възможност да се насладите на хубави моменти.

Прочети още: Warhammer 40k: Dawn of War II - Retribution

Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin’s Creed II е едно от най-перфектните екшън-авантюри, което ще попадне в ръцете ви. Ubisoft Montreal си взеха поука от почти агресивния, но еднотипен оригинал, и ни изобретиха игра, която ако сме честни можем да кажем, че е аналог на Grand Theft Auto в Ренесансова Италия.

Обаче Ubisoft ни е подготвил продължение, чиято задача  е да ни накарада харесаме, някакъв полупосредствен онлайн шутър. Все пак играта стартира една година след оригинала, развива се в един и същ времеви срок и продължава стария сценарии за добрия стар Ецио.

Прочети още: Assassin's Creed: Brotherhood

Dead Rising 2

Зомбита, най-прекрасните персонажи и са конкуренция на много герои, прибавени към всяко една авантюра и ще имате 100% занимателна игра.

Оригиналната Dead Rising е една от първите истински, макар и малко изненадващ хит за XBOX360. В нея сценарият общо взето е усещайки нялоя сензационна новина в малкото градче Уиламет, фотографа на име Франк Уест, бива нападнат от орда зомбита в МОЛ. Естествено времето е фактор, което е ограничено за Франк и той трябва не само да остане жив, но и да научи, кой стои зад това?

Прочети още: Dead Rising 2

Star Wars: The Force Unleashed II

Сега ще ви  представим едно от най-нелогическите и непривлекателни авантюри, която сте виждали. Определено, че лъскавата визия и невероятните визуални ефекти не са в плюс на неговите автори …

Нещото, с което първия The Force Unleashed успя да пожъне успех и да премахне лошите спомени от дървения и пошъл геймплей, то естествено беше чудесния сценарии. Нейният завършек – саможертвата на героя в името на бунтовниците – дори нямаше и начленки за продължение, но явно от студиоо LucasArts е на друго мнение.

Прочети още: Star Wars: The Force Unleashed II

Two Worlds II

Игра, която ще ви държи в напрежение е Two Worlds II. Четири пъти по-голяма от Oblivion и поне два пъти по-хубава от нея. Когато Two Worlds дебютира за първи път в края на 2007-ма, критици от цял свят я разпердушиниха изцяло със своите критики. Негативни и отблъскващи, че всеки, който се чувстваше комфортно с нея, се считаше веднага или за идиот, или за олигофрен.

Прочети още: Two Worlds II

World of WarCraft: Cataclysm

Ако направите разходка из прериите на Азерот, като се спуснете из едни от най-опасните проходи и останете живи, това е перфектно. Интересно е да разберем, какви други новости – малки и големи – внася Cataclysm върху цялостната игра на World of WarCraft. И естествено – да дадем заключителна оценка на една от най-предпочитаните масовите онлайн ролеви игри за годината…

В The Burning Crusade насам World of WarCraft няма нови игрови раси.

Прочети още: World of WarCraft: Cataclysm

Battlefield: Bad Company 2 – Vietnam

Виетнам… чуем ли, името на тази държава, го свързваме с екзотична природа, интересна култура и най-кървавият плацдарм на 20 в. Няма в света човек, който да не е чувал за Виетнамската война и малките деца са гледали филми на тази тематика – било то поредицата „Рамбо” или „Взвод”. РС игрите също навлязоха в тази тема и много дизайнреи изработиха игри свързани с войната. През есента новия CoD: Black Ops пресъздаде Виетнамската война, като й отдели почетно място в своята кампания, а сега Bad Company 2 отново ни хвърля в този период със своя експанжън Vietnam.

Прочети още: Battlefield: Bad Company 2 – Vietnam

Test Drive Unlimited 2

Хубаво би било, ако някоя знойна гърла ви дари „Ферари” с цвят червен, просто ей така!? Ако считате, че такива неща се случват само по филмите, то може и да сте прави, защото Test Drive Unlimited 2 се случва точно това, само, че на сън. Обаче той бързо отшумява и ви връща към действителността. А действителността е, че сте иконом на „Принцесата и граховото зърно”, която се явява водещ персонаж на автомобилното състезание Solar Crown на средиземноморския остров Ибиса. Оттук сценарият е да печелите победи в състезанията, постоянно да оголемявате придобивките в гаража си и да научите всяко едно кътче на острова.

Прочети още: Test Drive Unlimited 2

Borderlands

Определено, Borderlands стана в едно от играните заглавия за 2009 година, независимо, че беше рекламирана като кръстоска между FPS и RPG, направена в чудесен визуален стил, като оправда очакванията на геймърите. Когато направите 20 часа игра – което е минимално за да изучите Borderlands – можем да препоръчаме само едно: хайде на космическия кораб и пълен напред към планетата Пандора.

Прочети още: Borderlands

Alan Wake

Alan Wake е неверощтна игра с още по невероятен сюжет. Сценарият ни отвежда в тъмните времена на Средновековието, тя съществува в някакво мистериозно състояние на прага между живота и смъртта, наподобяваща призрак който не иска да отиде в отвъдото.

Прочети още: Alan Wake

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 10  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//