Login Tools
A+ A A-
Събота, 15 Юни 2013

Space Marine - терминаторът се завръща

 

Space Marine може да ви накара да се чувствате като терминатор, в един миг ще задобрите толкова много, че с голи ръце ще унищожавате врага си. Щурмуването сред тълпата от противници ще ви се струва лесно и досадно занимание. Ако сте някои с извратена фантазия, да тази игра е точно за вас, защото по-скоро можем да я оприличим на касапница, отколкото на приключенска.

 

Прочети още: Space Marine - терминаторът се завръща

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim се оказа един скрит ошлайфан диамант, с прекрасна визия, красиви пейзажи, който ви принасят в един арогантен свят на безкрайни авантюри. Играта не може да се похвали с най-добрия сценарии, нито магнитизиращи схватки, но нещо в нейния свят привлича геймърите да се връщат отново и отново към нея.

Прочети още: The Elder Scrolls V: Skyrim

F1 2011

Оказва се, че настоящият сезон във Формула 1 е с отлична графика, а феновете на високите скорости имат чувството, че играят на живо. Тук надпреварата е супер динамична, а изходът от нея непредсказуем, така, че ако сте любител на бързите коли спокойно може да се насочите към F1 2011. Рейсъра на Codemasters е идеален и достоен последовател на миналогодишната. Тя е изпълнена с изненада и вие се потапяте в света на най-екстремното състезание в света не само сингъл, но и в отбор.

Прочети още: F1 2011

Call of Juarez: The Cartel

Излизането на The Cartel като поредна част от серията на Call of Juarez, по-скоро охлади играчите, отколкото да ги зариби, защото заменянето на Дивия запад със съвременната градска действителност никак, ама никак не допадна на някой. Скептично настроените в това отношение се оказаха в повече и посрещането на The Cartel не беше със фурор.

Прочети още: Call of Juarez: The Cartel

RAGE

RAGE – игра, която е влязла под кожата на всеки геймър. Но, малко предиистория все пак не е излишна …

Новият апокалипсис - 23 август 2029 г. астероидът Апофис удря Земята

Почти всички умират, малкото оцелели продължават живота си от нулата, започват да изникват малки общности сред нищото.Обитателите търсят начин за оцеляване след тоталната разруха и да отхвърлят всяка атака на престъпни елементи и мутирали същества населяващи Земята. 

Прочети още: RAGE

WRC2 - FIA World Rally Championship

 

 

Нека да обърнем поглед към света на "Формула 1" и рали състезанията. Новата игра WRC 2 2011 ще ни зареди с много нови непознати емоции, с високи скорости и разнообразни терени.

 

Прочети още: WRC2 - FIA World Rally Championship

The Lord of the Rings: War in the North

 

Пристрастеността към „Властелинът на пръстените” от трилогията на Джон Роналд Руел Толкин , премина неотдавна. Но, „The Lord of the Rings Online” продължава да си има свои привърженици, които вместо да намаляват се  увеличават. Базите им от играчи се разширяват от ден на ден из целия свят. Странното е, че в момента гейм-пазарът се насочи към фентъзи-игрите с още по-голяма сила от преди. Играта е RPG и успя да има свои последователи дни преди премиерата на Skyrim.

 

Прочети още: The Lord of the Rings: War in the North

Battlefield 3

Battlefield 3 е игра в която и сам войнът е войн, която в последно време доста отегчи геймърите.

Независимо, че оригиналната "Bad Company" имаше превъзходни идеи и невероятни герои, но в крайна сметка се оказа посредствена на практика. Bad Company 2 направи опит да внесе разнообразие в действията, запазвайки героите, но успехът беше кратък. За жалост Battlefield 3 не може да се гордее дори с това.

Прочети още: Battlefield 3

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 10  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//