Login Tools
A+ A A-
Събота, 15 Юни 2013

Need for Speed: Hot Pursuit

 

Need for Speed и мистериите около нея. В последно време Black Box, Slightly Mad а сега и Criterion се надпреварваха за авторство над играта, а резултатите се мятат от опити за истинност, до аркадни състезания.

Прочети още: Need for Speed: Hot Pursuit

Football Manager 2011

 

През последните десетилетия жанра на футболните игри заприлича на съзтезание от ново поколение. Докато несравнимия водач Football Manager на SEGA редовно обираше отличията, конкурентът Championship Manager постепенно остана в застои.

Прочети още: Football Manager 2011

Tron: Evolution

 

Tron: Evolution не е кой знае какво завладяващо заглавие, то е взаимствано изцяло от игри като Prince of Persia и един път щом я отиграете, ще я забравите за нейното съществуване. Това обаче не значи, че няма да ви допадне .....

Откъм сценарии, задачата на Tron: Evolution е да попълни хлабавината от първия филм „Трон” и продукцията „Трон: Заветът”. Вашият герой поема контрола на защитната програма Анон, разработена от Кевин Флин – гейм-програмист. И естествено вие сте спасител на света, понеже Basic CLU обявява война на ISO-тата – наскоро излязлите  програми.

Прочети още: Tron: Evolution

Nail'd

 

Компанията Techland изработи Nail’d, като аркаден офроуд рейсър, доста аналогичен с Pure и притежаващ част от Fuel или MX vs. Ако си мислите, че дизайнери популярни най-вече с уестърн шутърите, няма да умеят да се справят, сте сбъркали.  

Определено Nail’d бърза, маневрена и скоростна. Вместо сюжет имате 14 писти, разпределени в четири географски зони на света – съседката ни Гърция, непрестъпните Анди, националния парк Йосемит и каньоните на Аризона. Визията на терените е отличен, а графиката е невероятна. Не че толкова ще ви впечетлят околните пейзажи, когато преминавате над тях с ATV-то или мотопеда си, но за не можем да не споменем е, че гледките са чудесни и професионално изработени.

Прочети още: Nail'd

Tom Clancy’s Ghost Recon: Shadow Wars

 

Тук Nintedo събра над двадесет заглавия, които трябва да пресъждадат отлично възможностите и опциите на новата портативна конзола 3DS. Сред тях са игри, като Super Street Fighter IV и естествено Mario, най-предпочитаните игри в поредиците. Тук е и още едно заглавие - Tom Clancy’s Ghost Recon: Shadow Wars – и само можем да се гордеем защото, в него участва и българин.

Прочети още: Tom Clancy’s Ghost Recon: Shadow Wars

The Tiny Bang Story

 

Следствие на огромен катаклизъм се създава нашата вселена, докато Малкия - това невероятно ребус-авантюра със зареждащ анимационнен дизайн и присъща атмосфера. Едно от доказателствата, че не е нужно да притежаваш много финанси и екип, за да сътвориш перфектна игра.

Прочети още: The Tiny Bang Story

Ridge Racer Unbounded

 

Догодина поредицата Ridge Racer ще отпразнува 20 годишнина, но има вероятност да е малко позната на повечето РС играчи. Определено, през годините серията на Namco си остана заглавие, което излиза преди всичко за различни конзоли, както за PlayStation през Nintendo 64 така и за компактното PSP. За това японците финансират РС версията на новия Ridge Race Unbounded. След като обаче играта е на пазара, дори и с малък застой, нищо не пречи да направим няколко обиколки и да погледнем дали сме изтървали нещо.

Прочети още: Ridge Racer Unbounded

LEGO Pirates of the Caribbean: the Video Game

 

Игра, основана на филмов сериал, превърнал се в занимателна атракция. Подобна схема предимно не е нищо добро, но това очевидно не касае марката Pirates of the Caribbean, която до сега е допринесла милиарди долари на своите автори от Disney. След като вече бяхме свидетели на три успешни филмови реализации, заедно с премиерата на новия On Stranger Tides излезе игра, посветена на авантюрата на симпатичния и леко отнесен капитан Джак Спароу и сподвижниците му. Това обаче не е предпочитаната Armada of the Damned, която за жалост, бе изхвърлена на гейм боклука, а новото заглавие с LEGO в името си.

Прочети още: LEGO Pirates of the Caribbean: the Video Game

Shift 2: Unleashed

 

В последните години цялата гейм индустрия е пренаситена от различни по-род заглавия. Дизайнери и разработчици полагат невероятен устрем, за да пресътворят виртуалните ни преживявания все по-близки до истиността. Понякога това е супер, друг път не. Ако разгледаме например Kinect – вместо да контролирате любимата си конзола седнали удобно на дивана, трябва постоянно да ръкомахате, което е повече от изтощително, отколкото занимателно.

Прочети още: Shift 2: Unleashed

Race Driver: GRID

 

Лято е жега е, мараня се стеле над трасето. Макадама е толкова нажежен, че почти не може да се докосне. Изведнъж се чува рев на автомобил и изведнъж мощни коли профучават във високоскоростна надпревара. Залогът е прост – победа, достъп до невероятни автомобили и не на последно място голям награден фонд.

Race Driver: GRID още наричан Grid, е един успешен продукт в областта на автомобилните ралита на англичаните от Codemasters. Корпорацията, предложи на феновете заглавия, като Colin McRae, DiRT и TOCA Race Driver където отново ще усетите високите скорости. Grid е рейсър, който ви дава автентично усещане за пъргавина, мирис на гориво и свистящи гуми по пистите на три континента.

Прочети още: Race Driver: GRID

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 10  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//