Login Tools
A+ A A-
Събота, 15 Юни 2013

Space Marine - терминаторът се завръща

 

Space Marine може да ви накара да се чувствате като терминатор, в един миг ще задобрите толкова много, че с голи ръце ще унищожавате врага си. Щурмуването сред тълпата от противници ще ви се струва лесно и досадно занимание. Ако сте някои с извратена фантазия, да тази игра е точно за вас, защото по-скоро можем да я оприличим на касапница, отколкото на приключенска.

 

 Space Marine преди всичко е един брутален екшън, пълен аналог на Warhammer 40,000 и разработен от фирма, която доскоро стъпваше на пазара с уникални стратегии в реално време. Отначало ще ви заприлича много на Gears of War, но в действителност е една фантастична авантюра.

В тази игра вие сте ултрамарини, със задача чрез нашествие да неотрализирате банда орки на имперския Forge World и едновременно – да опазите прототип на огромна бойна машина, наречена Titan. Колкото и да го изрекахме в едно изречение, мисиятаа ви никак не е лесна и вашият главен герой Тайтъс ще се убеди в товa. Oчакват ви битки с хиляди орки, дори с инквизитор ....  Да не пропуснем и ужасяващите Chaos, които в един момент ще нахлуят през порталите директно във Forge World...

Спокойно можем да оприличим  Space Marine като игра, в която главният герой се превлъплащава като унищожител на орди от противници и ги и прави на мармалад. Играта би, била интересна и Relic са успели до известна степен да я направят такава – преди всичко визия й е индивидуална, но умопомрачителните убийства я загрозяват.

Управлението

На героят ви Тайтъс е много лесно. С ляв бутон на мишката ползвате огнестрелни оръжия, а десният е за бой. Имате и различни комбинации, които може да ползвате, например  с десен бутон + F = удар с рамо.

Героят ви Тайтъс има енергиен щит, който се възстановява автоматично, ако не го атакува никой за 2-3 секунди. Кръвта обаче не се възстановява.

Интересното тук е, че Тайтъс възстановява здравословното си състояние чрез екзекуции, те са и най-зрелищното нещо в играта. Когато зашематите някой от враговете си, натиснете E, като застанете до него и ще се изумите от брутални анимации. Тайтъс е най-кръвожадният и унищожава безмилостно противника си. Разчекването на челюст или разчленяване с резачка е най-нежният негов похват....

Тук броят на оръжията е неограничен, но за жалост героят ни може да носи само четири. По пътя си той ще отключва различни екстри, като Fury, което регенирира здравето и увеличава вредите, които ще нанесе. Общо взето ако сте любител на приключенския жанр, тази игра ще ви отврати по-скоро, отколкото да ви зариби, защото тук просто вървите и сечете наред.

Веднъж щом се ориентирате към сингъл игра и унищожите всички орки и Chaos воини, може да се увлечете от забавния мултиплейър.

Той разполага с два режима (Annihilation - своеобразен Team Deatmatch, и Sieze Ground - тип Domination), но Relic са в рразработка на отборна игра. В онлайн кръвопролитието враждата е между Chaos Space Marines и Space Marines.

Тук може да направите своя избор между различни класове (например Tactical Marine/Chaos Tactical Marine, Devastator/Havoc, Assault/Raptor). Трите класа са със специфичен вид оръжие, като постъпенно си отключвате оръжия зависимост от вашият опит. Зарибяващото тук е да се пуснете за няколко рунда, но дали ще остискате повече от ден-два на сървърите, това е въпроса.

Накратко Space Marine не е игра за всеки, за нея трябва да сте непукист и въоръжен с голяма доза търпение. Опитайте може и да ви хареса .....

 

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 8  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//