Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

RAGE

RAGE – игра, която е влязла под кожата на всеки геймър. Но, малко предиистория все пак не е излишна …

Новият апокалипсис - 23 август 2029 г. астероидът Апофис удря Земята

Почти всички умират, малкото оцелели продължават живота си от нулата, започват да изникват малки общности сред нищото.Обитателите търсят начин за оцеляване след тоталната разруха и да отхвърлят всяка атака на престъпни елементи и мутирали същества населяващи Земята. 

Оказва се, че вие имате късмет да сте сред оцелелите, ставайки от сън 106 години след удара на астероида. Тук малко играта прилича на приказката „Спящата красавица”, разликата е само в това, че се събуждате сам, а не след като ви целунат. След като излезете от криогеният сън, попадате в подземен бункер с огромни размери, наречен още Eden. Хиляди „ковчези със спящи“, във всеки има по 12 души, са заровени в дълбини, за да започне нов живот.

Всеки един от тези оцелели се оказва с изключителна дарба, която ще е в полза при създаване на новата общност. Да, но не! Всичко се проваля и вие сте единствен оцелял във вашата капусла. Излизайки от летаргичния сън, нито знаете кой сте, къде сте и каква е вашата задача. А когато искате да се изскачите на повърхността, ви посреща един жесток агресивен свят. 


Потапянето в авантюрата стартира оттук … 

Буквално попадате в детайлизиран терен, завладяващ терен и изведнъж ви атакуват разярени мутанти. Минавате през куп препятствия и сражения, разнообразни и предизвикателни с RPG елементи.

Селищата в RAGE са населени с обитатели които искат да изпълните някаква мисия, приключители със задачите успешно, те ви носят по-голяма репутация.

По  пътя си ще срещате  т.нар. „призраци“, които искат да ви унищожат и умеят да се предпазват от вашите атаки много дипломатично. Ще влезете в бой с Gearheads – терорист със свръх модерно оръжие, които ще се опита да направи престоя ви пълен кошмар. А, когато застанете срещу силите на „Властта“ – тайна организация, която управлява света на RAGE, тогава ще разберете какво значи истинско сражение. 

Интересното е, че сраженията и битките са разнообразни и пресъздадени отлично. Плюсът тук е, че в RAGE имате възможност да сте въоръжен с 9 оръжия наведнъж, а мунициите повече от две. Ще притежавате и арбалет, който се зарежда с електронни стрели. Той действа и под вода, като води до пълен електрошок над мутантите. 

Светът в който попадате е след ядрена война – пустош, престъпници и мутанти. Разликата в RAGE с други игри от подобен вид е, че не гоните нива, а постоянно ъпгрейдвате своя герой, за да е по-бърз и по-издръжлив.

Тук борбата е безмислено жестока, на война като на война - кървави престрелки, динамика и екшън.


Създателите на RAGE са помислили за всеки фен да не скучае

На практика в тази игра вашият герой се оказва безсмъртен – той има възможност да възстанови кръвта си автоматично. Почти на всякъде има достъп до пазар за аптечка, а ако гърчи противниците си, се регенерира веднага. Тоест – на практика е невъзможно да умрете в играта.

RAGE е  интересна, вълнуваща и вдъхновяваща игра за съвремените геймъри. Винаги имате някаква задача.Омръзнало ви е от обитателите на града? Няма проблем, ще се включите в някое състезание. Не искате да карате автомобил? Отидете в подземните канали и захванете да изтребвате мутанти.

Можам спокойно да кажем, че RAGE не е надминала кой знае колко летвата в технологично отношение. Но, въпреки това е интересна и занимателна..

 

Още снимки от играта ТУК

Видео от играта ТУК, ТУК И ТУК

Travian

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 7  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//