Login Tools
A+ A A-
Петък, 14 Август 2015

WRC2 - FIA World Rally Championship

 

 

Нека да обърнем поглед към света на "Формула 1" и рали състезанията. Новата игра WRC 2 2011 ще ни зареди с много нови непознати емоции, с високи скорости и разнообразни терени.

 

Когато се появи на геймърския пазар WRC 2010 доста критици изказаха мнение, че няма класа и бързо ще потъне в забвение. Студиото Milestone се опита да направи всичко възможно относно качеството й, сега WRC 2010 долу-горе се приближава до мечтите на феновете си.


Маниаците на автомобилния спорт, могат вече с радост да се наслаждават на хобито си. Играта е увлекателна, интересна, зарибяваща и занимателна. Почвайки от нулата, като обикновен състезател, стигате до шампионската титла, след безброй перипетии, но важното е крайната цел, че ще бъдете победител.

 

Менюто е изградено с много опции, от смяна на акаунта на играча, номера на автомобила и цвета му, до куп други приимущества. Когато имате необходимия ранг, ще имате достъп до различни екстри, като механици, PR експерти и мениджъри. Механикът се грижи за иновации по автомобила ви, като окачване, спирачна система и т.н. Всяка новост която получавате като допълнителен бонус се заплаща в кредити и отнема известно време. Ако разполагате с повече автомонтьори ще имате възможност да ъпгрейдвате наведнъж, в противен случаи ще се наложи да чакате да свърши работата единия, преди да потърсите нов.

 

Монетизирането идва от спонсори, от които ще получите разнообрази предложения, но и задачи. За всеки тур може да имате един главен и един допълнителен спонсор. Ако изпълните техните задачи ще имате запас от допълнително кредити.

На WRC 2 2011 и куца управлението на автомобилите, което не е на високо ниво, липса на всякаква съприкосновеност между автомобила и играча. А що се касае до това, че автомобилите постоянно катастрофирват, а реалността на терена изобщо я няма. С WRC 2 2011 може да шофирате в ледената Камчатка, по пустинята Гоби или в Централна Европа, но съответните климатични характеристики за районът не се усещат на терена.

Единственото положително нещо е, че ако изведнъж се окажете в банкета, с натискането на един бутон се връщате малко назад, за да се корегирате. Тази функция е чудесна, защото не отегчава играча все да се връща отначало.

Определено ако трябва да сме честни WRC 2 2011 изобщо не радва окото на заклетите геймъри. Липсват детайли по автомобилите, цветовата гама е бледа и куп други неприятни изненади.

 

Да не говорим менютата колко са грозни и пълни с инфо, което за да го прочетете ще ви трябва лупа. Музикалното озвучение представлява странен кавър между електронна музика и джаз, която еднообразна, подхожда повече на някой клуб, отколкото на игра, за повдигане на адреналина. Звуковите ефекти по време на състезанието са много отвратителни, като пукота на ауспуха който може да те изнерви.

Ако приличаше поне малко по управление на DiRT 3 или лъскавата визия на Forza 4, WRC 2 2011 щеше да бъде истински бонбон за феновете. Така обаче тя е посредствена, с грозна  визия, с което може да зариби само малцина хардкор почитатели на рали спорта. Това наистина е неприятно, защото под тромаво управление и неприятната визия се крие интересна и изненадващо дълбока игра.

 

Още снимки от играта ТУК

Видео от играта ТУК, ТУК И ТУК

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 6  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//