Login Tools
A+ A A-
Петък, 14 Август 2015

Darksiders II

 

 

 Darksiders е чудесна изненада, стига да не ви стресира това, че играта взаимстваше от всички по-популярни поредици, като  God of War , та до Legend of Zelda. Независимо, че когато една игра е изпипана както трябва и е увлекателна, тя заслужава да и отдадем нужното място така, че усърдието на Vigil да бъде прието добре от играчите. Прочетете още: Darksiders IIДа се разгледаме Darksiders II

THQ решиха да направят инвестиция в продължението, а дизайнерите от Vigil пък  положиха усилия. Това важи за цялата Darksiders II- Да се спрем върху размера на играта - новият Assassin's Creed 3 ще е два пъти по-голяма по терен от предшественичката си, като това важи и за Darksiders II. THQ считат, че началният терен, до която имате директен достъп със стартирането е със същия размер като цялата Darksiders. Освен по-големият терен, главният сюжет на играта ще отнеме повече време. Това естествено няма да се хареса на някои играчи, защото ще им се стори прекалено дълга.

Това, което обаче е видно, е че няколко доста големи терени ще бъдат напълно допълнени и визитата им се гради само на вашия избор. Същевременно за да направи по-вълнуващ престоя в света на Darksiders II, компанията Vigil засилва RPG детайлите.


Разликата има и то голяма между War и Death. Независимо, че са еднакви, двамата герои в игрите на апокалипсиса изглеждат  по-различен начин. Death е много по-деен, динамичен и някои елементи от играта с него повече приличат на Prince of Persia. Определено , че ще отиграете доста време както на земята, така и правейки акробатични номера във въздуха.

Друга важна промяна е този, че разгромените врагове ще оставят loot под формата на различни боеприпаси.


По отношение визията на нивата, авторите са се постарали за по-голямо многообразие и изненади. Невеояте лабиринт от подземия с различни размери, терени завършващи с босове и др.

Битките са гъвкави, динамични, а подмяната на различни боеприпаси, които Death ползва се осъществява с лекота. При конзолният вариант контролирането е подобрено, така че играчите ще могат да разчитат на осем комбинации без да е нужно да прибягват до менюто. Rage метърът, който знаем от първата игра, ще го има и тук. Като цяло Death притежава нужните атаки.

До появата на Darksiders II все още има време, но без съмнение са запазени чертите на оригинала с разширени ключови детайли, авторите от Vigil ще направят Смъртта доста привлекателна.

Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 10  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//