Login Tools
A+ A A-
Петък, 14 Август 2015

Call of Duty: Black Ops 2

 

Може да ви се струва невероятно, но факт е, че последните игри от поредицата на Call of Duty са на доста прилично ниво.

Към тях е и Black Ops 2, от която може да се забележат интересни кадри. Тук демото ще ви отведе в 2025 г. по време на визитата на високо равнище на G20. Противници атакуват и съществува реална опасност за живота на американският президент, а елитни командоси са на линия за да го защитават. Прочетете още: Call of Duty: Black Ops 2

Относно геймплея е видно, че ще може да се извършва контол над мини UAV машини, както и употребата на оръжия с рентгенова оптика, аналогично на Auger от поредицата Resistance. Ще притежавате и изтребител FA-38, от където ще унищожавате и покосявате вражеските редици. Експлозии няма да липсват, а хеликоптера ще ви се взриви във въздуха и небостъргач ще рухне в Лос Анджелис. Накратко, няма да сте лишени от разнообразие.

Black Ops 2 ще ви се стори мрачна. САЩ е под блокада, а противовеса с Китай предразполага към Трета световна война. Според Treyarch евентуален сюжет, започвайки как китайското правителство се стреми да завладее все повече територии. При направата на сцените от играта разработчиците употребяват клипове от новинарски емисии, като CNN и документални кадри. „Искахме Call of Duty да е истинска и реална, да отговаря на действителността” заявяват от екипа работили по нея.

Сюжета на играта е дело на Дейвид Гойър, който е творил по филми, като Batman Begins и The Dark Knight Rises. Трябва да бъдем честни, че това е най-амбициозната игра до сега от тази поредица. Тук са внедрени интересни иновации от поредицата, като изискванията за завишени по отношение на графичният дизайн, а технологията на сюжета е подобрена. Но, в крайна сметка играчите трябва да не надценяват възможностите на играта. Визията на Treyarch ще задържи поредицата на върха в класациите за дълго време напред.

През последните няколко версии Call of Duty изцяло изостави сингъл плейъра, за да се концентрира върху това, което може и се очаква най-добре - онлайн играта. Неприятното е, че няма яснота по отношение на мултиплейра. Treyarch са категорични, че ще има информация за онлайн нивата на всяко събитие в детайли. Слухове се носят, че чийтърите са най-големият проблем в предишните версии и на тях ще им се даде повече шанс. Зомбитата ще ги има и тук, но за останалото ще ви оставим сами да усетите тръпката от играта.

Определено заедно с интрото на Halo 4 отиграването на Black Ops 2 е най-интересното събитие. Следствие на уговорката между притежателя на платформата и Activsiion, отново ще се покаже най-напред за ХВОХ360. До началото на зимата играчите ще бъдат изненадани с много нови неща.

 

Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 4  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//