Login Tools
A+ A A-
Петък, 14 Август 2015

Diablo III

 

Като преминем от интрото, през саундтрака и стигнем до интерфейса няма как да не признаем, че Diablo III е най-препочитаната игра от геймърите. За жалост никак не е лесно да правиш рецензия игра, в която просто е трудно да се регнеш. В деня на своята предпремиера, сървърите на Diablo III бяха претоварени от голям наплив.Прочетете още: Diablo III

 

Но, накрая всичко беше ок и смело можем да кажем, че Wizard. Diablo III е многократно по-динамична от която и да е друга, която някога сте виждали. За нейната динамичност допринася и факта, че може да унищожавате всичко. А най-интересното е, когато прикоткате група врагове ги разбивате от раз.

Независимо, че отначало Diablo III притежава почти всички недостатъци, които има и в други ролеви игри.

Влезли един път дда играете ще усетите, че компанията постигнала хармония между колоритността и тъмната атмосфера. Като част от откритите терени са разкошни, осветени и цветни, което я откроява в поредицата. Обаче ако попаднете в някое подземие ще се озовете в типичната Diablo.

Относно графиката –  можеше и по-атрактивна. Но разработчиците на Blizzard никога не са си правили труда във визуално отношение. И ако трябва да сме честни визията на Diablo III има своите силни елементи. Някои терени са впечатляващи, а дребните детайли изпипани до съвършенство.

Докато интерфейсът е доста непринуден. Способностите са разграничени в няколко подгрупи, като това прави от своя страна употребата му изключително лесно.

Тук е време да споменем, че сюжета не е толкова интригуващ, но пък е оригинален. Навярно ще усетите, че липсва традиционното дърво със способности, а когато качите ниво, Diablo III ви дава ново умение, или руни, а може и с двете. В търга може да продавате всичко – злато, предмети, дори герои – както с виртуална парична единица, така и с реална.

Трябва да знаете, че Diablo III не разполага с крафтинг система, тук имате Blacksmith и Jeweler. Първото ви дава брони и оръжия от всякакъв вид материали, а второто ви разрешава комбинация със скъпоценни камъни и сокети.

В Diablo III вашият герой може да вземе със себе си Templar, Scoundrel или Enchantress, които да въоръжи с пръстени и амулети. Те притежават по осем способности, който са групирани по двойки. Последователите са перфектни за разлика от NPC-тата в Diablo II, а ако загинат, просто се съживяват отново.

Накратко заслужава си да притежавате Diablo III на компютъра си. Ако сте хардкор маниаци на играта вече е на харддиска ви така, че дерзайте. За чудещите се, дали да я качат или не можем да кажем, че не е за изпускане.

Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 13  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//