Login Tools
A+ A A-
Четвъртък, 13 Август 2015

Max Payne 3

 

Алкохолът беше последната му надежда. Изпотен и с притъпени представи за реалност и събития, грабна шишенцето с болкоуспокояващи и налапа няколко като дражете. Макс се беше запасил с доста бутилки алкохол, като първата бутилка уиски беше само за отскок - толкова, колкото да притъпи неприятните спомени от миналото. Преди време Макс Пейн имаше къща, отлична работа, семейство – жена и дъщеря. Преди той беше някой, а сега се е превърнал в алкохолик.

Когато дойде време да повръща алкохола, значи е време да спре да се налива. И, така до всеки следващ нов ден. Е, ходи на работа – иначе няма да има пари за следващото поркане.

Определено забелязвате, че много се е променил живота на Макс Пейн, почти десет години след неговата история във втората част. Вече е напуснал Ню Йорк, надебелял и е с брада и мустаци. Отчаян, взирайки се назад в миналото, а негов пръв приятел вече е алкохола. Прочетете още: Max Payne 3Сега е лична охрана на богаташ в Сао Паоло, Бразилия. Защо е тук ще научим по-късно. Изведнъж обаче всичко тръгва на зле. Неговите клиенти, които трябва да охранява, биват отвлечени или убити. И под действието на своето жалко съществуване и изпития алкохол се опитва да ги спаси, Макс е наясно докъде се е докарал с пиячката, но не може да спре да се налива... Това е началото на един сюжете, който ще откриете в Max Payne 3. Независимо от малките недоразумения, които има ще ви грабне със своят стил и екшън.

Мрачният и потискащ Ню Йорк е сменен със слънчевия Сао Паоло. Независимо от това разработчиците от Rockstar Studios са съхранили част от предишните части така, че да се впуснете в продължението оставят спокойно напред.

Max Payne 3 е пренаситена с филмови ефекти - монитора се пропива от филтри, потъмнява, разчупва се, като идеята е, да навлезете все по-навътре в емоционалното състояние на Макс. 

Независимо, че поредицата е с нов сценарии, повечето от основните детайли са съхранени. Сюжета е представен чудесно, просмукан с корупция, мошеничество и съмнителни персонажи. Тук арогантност дори има в излишък. Джеймс Маккафри – партньора на Макс, изпълняващ една от главните роли, е изграден перфектно и ще го видите как се е сраснал с героя. Той изглежда, че издирва опрощение за грешките си, като не изтъва пътя на собственото си унищожение.

Относно геймплея ще се въздържим от същественни похвали, защото е изцяло опростен и пълен с недоразумения.

Единственото хубаво нещо е, че не дразни и приляга на сюжета. Опциите, които имате за да унищожите враговете си са малко – смело в открита атака, под прикритие или с bullet time ефект. Те това е и да искате повече няма. На места можете да ползвате природни ресурси, за да унищожите някого но това са редки моменти.

Всички способности, които Макс притежава отначало, остават до финала. Тук нови няма да придобие. Независимо от това пукотевиците са ежедневие, дори досаждат. Почти всичко което видите или срещнете може да бъде съсипано, от всякъде хвърчат отсколки, а враговете се опитват да се докопат до вас постоянно. Това, че нямате възможност да се възстановявате на момента, допълнително усложнява ситуацията. След като успеете да видите как камерата как патрона ви разкъсва противника ви, всичко става в кръв и плазма, тогава ще разберете колко агресивна Max Payne.

Приблизително играта се превърта за около 10-на часа, то може да се насочите към режима Arcade или към сингъл плеър. В Arcade ще се наложи да минавате през определено предизвикателство за указан срок, където ще се борите за повече точки. Мултиплейърът е по-занимателен - тук вашите задачи се променят в зависимост от начина на вашето справяне с тях. Те са разнообразни - от обезвреждане на мини, присвояване на терени, до унищожението на определен враг.

Накратко - дори Max Payne 3 да не е най-перфектната игра, разработена някога от Rockstar, няма как да отречем, че е изпипано и интригуващо приключение. Да, добре прочетохте, не е отлично, но когато патроните затракат до вас, това няма да е критерии за оценката ви за нея.

 

Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 12  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//