Login Tools
A+ A A-
Събота, 15 Юни 2013

Command & Conquer: Red Alert 3

 

Когато ви заплени Command and Conquer ще усетите, още от първите части, че е невероятно изживяване. Авторите на Dune 2 – първата истинска стратегия, имат мястото в салона на славата. Момчетата от Westwood са се постарали неимоверно и това е видно от перфектната игра. Това, което е особено за C&C, като филмите между задачите и целия фън по време на тях. Те са заснете с реални актьори и създават невероятна среда.


Тук ефектите са на ниво и адски си ги бива, воините и постройките са повече от прекрасни и не са с големина среден размер. Предимно  дизайнерите са се постарали в оптимизация и красота за да изработят нещо много добро. Стандартната лента с постройки и воини в дясно на дисплея, превърнала се в символ на C&C игрите е и тук. Съществува един ресурс, помещаваш се в рафинерии от харвестъри. А важният лимит е енергията, която се покачва от ел.централите.

 


Тук всяка раса притежава пет пехотни войски и един персонаж (Наташа, Таня и Шиноби). Следват ги далекобойните устройства по земя, които са между 6 и 8, без да броим MCV-то. От портовете можете да извадите също MCV както и още занимателни водни единици.  Определено най-използвани са подводниците или катери на въздушни възглавници. Накрая остава въздушната атака – САЩ и СССР които си имат отделни сгради, чрез които ще поръчвате летци.

Red Alert никога не е била хармонична игра и няма да бъде. Сраженията са дълги не повече от 15 минути, но пък цялата игра не може да се конкурират с тези на Blizzard. Не, тази игра определеное  е да ви забавлява. Ако сте малко по-настоятелни ще откриете метод как да преминавате задачите с по един-два модела боици.

Неприятното тук е, че героя се превръща в машина за пари и няма онова чисто удоволствие на което се надяваме. Може Blizzard да си мислят, че са създали шедьовър, но тези изнервящи игри, които са техните стратегии, загубват желание за игра в мулти режим.


Ако сте маниак на RTS игрите – изтеглете си я.Дори по-добре Special Edition-a заради металният контейнер. Защото удоволствието е гарантирано, за сметка на хармонията. Динамична, занимателна и увлекателна кампания, Red Alert 3 си заслужава.

Още снимки от играта ТУК
Видео от играта ТУК, ТУК И ТУК

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 10  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//