Login Tools
A+ A A-
Събота, 15 Юни 2013

The Lord of the Rings: Conquest

 

Сега ще потънем в света на Star Wars: Вattlefront, който е олекотен и занимателен аркаден вариант на педпочитаната на много фенове Battlefield серия. Невероятният успех на заглавието провокира излизането на сикуъл, който вместо да корегира недостатъците на оригинала, обвързани с недостатъчната хармония даже ги задълбочава и се продава като Wii. А сега нека ще се пренесем през 2007 г., когато компанията ЕА закупува BioWare и автоите на Battlefront Pandemic. След като сделката беше сключена екипът разработил играта, решва да изработят още един Battlefront, при положение, че няма права върху SW филмите.

 

Играта предоставя не една, а цели две студиа, които предлагат на играча да отстои от двете страни на спора, избухнал в Средната Земя. В играта всяка една от задачите е поредица от действия от типа „иди там”, „приобщи тази точка” до „унищожи оня там” и др.

 

Едно можем да кажем, че сингъл плеърът определено не е на ниво, но определено силата на Battlefront игрите е в кооп режима. Лошото е, че това не се отнася  за LOTR: C. Тук режимите са три - стандартен team deathmatch, conquest, познат ни от, изненада, Battlefront, и Capture the One Ring, където един от играч е в ролята на Фродо, а другите трябва да го намерят. Независимо, че този режим изглежда забавен, накрая само на Фродо е щастлив.


Предимно неприятностите са от лошият баланс. Стрелецът е направо под всякаква критика  – изобщо не може да се нарече, че поразява някого, а отгоре на всичко магът може да създава защита против стрели. Боецът на теория е агресивен, но на практика докато се стигне до противника вече е уморен. Магьт обаче е унищожител с жезъл. Гръмотевицата му взима повече от половината живот, а при натискане на клавиша може да порази и близкостоящите врагове.

От техническа гледна точка Conquest е неприятна гледка. Най-доброто, което можем да споменем за графичният дизайн, е че има висок брой NPC. Всичко друго обаче е на много ниско ниво. Типажите са еднообразни и крайно дървени, а текстурите са размазани. Ако погледнем графичният дизайн, той е на ниво. Озвучението е най-добрата страна на играта, защото пряко е взет от филмите. И тук обаче се вижда неимоверният талант на създателите, те са синхронизирали музиката с действащото на дисплея по крайно кофти начин. На Уйвинг му е скучно и едвам, едвам участва в диалозите.

Реално погледнато играта не е провал, а просто е поредната елементарна занимавка, пробвайки се чрез популярен филмов франчайз да изтиска малко финанси от заблудените геймъри. Заглавие, което след като го отиграят геймърите няма да си спомнят за него. Каквото и да кажем Conquest, просто не е за препоръчване на когото и да е. Феновете на филмите ще останат разочаровани от лошото качество на играта. Тези, които са доволни от Battlefront, ще бъдат разочаровани от това, че LOTR: C залага на механиката с петгодишна давност, която просто не може да бъде пригодена към фентъзи сетинг. Като обобщение – независимо от гейм желанията ни и вкусовете на фен на книгите, просто изиграването на играта си е чисто губене на време.

Още снимки от играта ТУК
Видео от играта ТУК, ТУК И ТУК

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 6  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//