Login Tools
A+ A A-
Събота, 14 Април 2012

The Tiny Bang Story

 

Следствие на огромен катаклизъм се създава нашата вселена, докато Малкия - това невероятно ребус-авантюра със зареждащ анимационнен дизайн и присъща атмосфера. Едно от доказателствата, че не е нужно да притежаваш много финанси и екип, за да сътвориш перфектна игра. Почетете още: The Tiny Bang Story

 

Атмосферата в The Tiny Bang Story

е едно тихо и кротко място за обитаване, оформено изцяло на ръка. Поне до когато един метеор не се блъска в него и не го разделя на малки късчета.

Вие, естествено сте единствените, които може да помогнете, като го изградите наново. Къс по къс. Играта е разграфена на няколко нива, в които трябва да намерите всички детайли от ребуса. Те могат да бъдат скътани навред. В някоя ракла, зад даден предмет и други. А може просто да стоят пред вас. Вие нямате дуго задължение, освен да проследите чудесните декори с помощта на мишката и да изградите света на фона на изключително унасяща и галеща ухото музика.


За да стигнете до някои детайли, трябва да намерите решение на дадени ребуси. Някои от тях са логически, а други - математически. Трети изискват от вас да констуирате определена машина. Определено това е игра от вида „открий скритите предмети", но като цяло е невероятно отпускащо и зареждащо на фона на многото елементарни и похвалени заглавия.

Тези от вас, които са отиграли на Machinarium, знаят за какво става на въпрос. Тук няма да намерите реплики, сценария на практика не е кой знае какво. И независимо от това играта излъчва определена оригиналност. Тя сама ви дава възможност да оформите в съзнанието си сюжета за света на основата на това, което виждате на дисплея.

Така, че ако имате нужда от нещо занимателно и ненатоварващо, с което да отпуснете през уикенда, The Tiny Bang Story определено е играта за вас.

 

Вход за потребители

Искаме да знаем

Коя игра очаквате с нетърпение през Април
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 6  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//