Login Tools
A+ A A-
Събота, 14 Април 2012

Ridge Racer Unbounded

 

Догодина поредицата Ridge Racer ще отпразнува 20 годишнина, но има вероятност да е малко позната на повечето РС играчи. Определено, през годините серията на Namco си остана заглавие, което излиза преди всичко за различни конзоли, както за PlayStation през Nintendo 64 така и за компактното PSP. За това японците финансират РС версията на новия Ridge Race Unbounded. След като обаче играта е на пазара, дори и с малък застой, нищо не пречи да направим няколко обиколки и да погледнем дали сме изтървали нещо. Прочетете още: Ridge Racer UnboundedRidge Racer Unbounded се прикрепя към основата на замисъла на играта и това се вижда от факта, че изграждането й е дадено на студиото Bugbear Entertainment. Без да са много известни в индустрията, финландците са популярни с трите FlatOut игри, които бяха дол-горе успешни аркадни заглавия. Това, което студиото е пробвало да изработи с Ridge Racer Unbounded е да сформира нещо между Split Second и Burnout на фона на класическия дрифтинг детайл от поредицата. Въпреки че като цяло в играта не е кой знае какво, резултатът е почти успешен за Bugbear.


Ridge Racer Unbounded не предоставя туториъл, в който да запознае геймърите с важните механики, което е сериозен недостатък. Така ще се налага да отигравате дори първото си рали, докато узнаете как да използвате оптимално вашия автомобил. А той донякъде е свързан с копчето за дрифт и неговото усърдно приложение. Накратко, за да успеете трябва постоянно задържане, а не само леко натискане. Когато научите тази механика играта определено става по-лесна, но нивото на трудност си остава предизвикателство. Отначалото още противниците ви са агресивни, а грешките могат да бъдат пагубни. Определено, че някои геймъри биха приели подобно предизвикателство, но е факт, че Ridge Racer Unbounded е доста изнервяща.

Освен това играта предоставя нормален избор от неквалифицирани автомобили, вдъхновени от истински модели. Сред тях се намират мощни и стабилни, но по-тромави автомобили, както и пъргави олекотени модели, наподобяващи супер автомобилите от истинския живот. С течението на играта вие отключвате нови модели, но за всяко рали може да правите избор само между някои бройки. Следствие опомената трудност, достъпа до нови автомобили е задължително, ако искате да сте на ниво пред безпощадните АІ врагове.

Тук не е необходимо да изкарвате 24/7 пред Ridge Racer Unbounded, за да усетите, че играта е била усъвършенствена за конзоли. Естествено, че на по-мощно РС тя изглежда отлично и кадансите в секунда са видимо по-високи, но по принцип това е проблемът, защото се появяват засичания или забавяния, видимо породени от невъзможността на играта да смогне на бързината. Тук отсъства и поддръжка на волани (може да управлявате вашите автомобили само с клавиатура или XBOX360  контролера за Windows), но следствие аркадният модел на играта това едва ли е кой знае каква загуба. Любителите на интершсните симулатори изобщо не биха обърнали внимание на Ridge Racer Unbounded.

При аркадните игри лицензът не е от голямо значение, но при тях определено се съблюдава дизайна на пистите и поддържането на постоянното усещане за скорост. За жалост Ridge Racer Unbounded е прекалено елементарно, за да се различи на фона на големите заглавия, с които геймърите от различни платформи се забавляват. А, относно щурото шофиране, зареждащо ви с адреналин, поредицата MotorStorm продължава да бъде хит и прогамистите от Bugbear определено могат да взаимстват едно или две ползотворни детайли от Evolution Studios. Накратко Ridge Racer Unbounded е една опростена игра, която не ви предоставя никаква причина да я заобичате.

Вход за потребители

Искаме да знаем

Коя игра очаквате с нетърпение през Април

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 6  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//