Login Tools
A+ A A-
Събота, 07 Април 2012

The Sims Medieval

В началото The Sims Medieval ще се опитате да овладеете всекидневните нужди на своите виртуални приятелчета, които тук са две – глад и енергия. Създаването на персонажи, мрънкащи олигофренски, декора на къщата и простоваатия хумор, присъщ за поредицата, също са факт.Естествено вашият Hero Sim, може да го управлявате по всяко време, той има на разположение най-разнообразни умения.

На практика той може да е авантюрист, който обича адреналина с нови предизвикателства или пък злодей, защо не? А може и суетен, най-прекрасният симс на наоколо.

Ако изберете да сте страхлив, често ще изпадате в паника при първата начленка на опасност. Анорексичните ще повръщат понякога. Ако пък родителите ви са  станали част от меню на някои дзвер, не се учудвайте, въобще всичко е възможно.

И цялата игра е изградена със специфично чувство за хумор, което ще ви зарежда с добро настроение. Срженията и изграждането на вашето кралство са другите два геймплей детайла, които придават смисъл на The Sims Medieval от другите игри от поредицата.

Отначало на The Sims Medieval трябва да вземете решение, каква да бъде вашата важна стратегия в средновековния свят. Накратко, как ще победите. Тръгвате скромно, но после, колкото по-добре управлявате царството, толкова по-нови и различни задачи ще поставяте пред себе си. Примерно, Imperial Domination, в която трябва да добавите прилежащи територии към вашето царство. Защо не Legen (wait for it) dary, където вашите герои симсове трябва да притежават дадени умения.

Освен това и монархът, и другите герои с които ще развивате царството си, могат да извършват различни куестове. Да отидат в гората и да се сражават с злодеите или проклетата вещица, да берат билки за нов еликсир и др. Те преминават от едно ниво на друго, изучават нови способности, пригодяват се и др. Но, винаги са млади и не умират, но ако не внимавате, може да ги нападнат бандюги.

Всеки герой има и дадени задачи в зависимост от положението си, монархът – вашият главен герои трябва да изслушва оплакванията от населението, разположен на трона си, преди да изпълни дадена задачка.

Определено, че не може да регулирате всички симсове и няма да може да купувате земя, да градите сградите от нищото, което може да не се хареса на старите играчи на поредицата.

The Sims. камерата също не е една от найдобите в играта, а някои бъгове попречат при изпълнението на определен куест.

Още снимки от играта ТУК

Видео от играта ТУК, ТУК И ТУК

Вход за потребители

Искаме да знаем

Желаете ли да пишем ревюта за PS Vita?
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 2  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//