Login Tools
A+ A A-
Събота, 07 Април 2012

Need for Speed: The Run

 

В последните няколко игри от серията Need for Speed се бяха създадени между вариации аркадите и симулаторите. The Run е поредната забежка към проекта, за нелегалните състезания, мощните автомобили и красивите жени. За жалост играта на Black Box въобще не се доближава до желания успех независимо, че има някои начленки.Може би това е така защото The Run е като онзи тип заглавия, които успяват да примесят различни характеристики и в резултат да поставят геймърите в разочарование. Има игри, за които са хвърлени доста финанси  и много труд и са хитове. Има и такива, където всичко им е кофти и не е нужно да си разбирач, за да усетиш, че това е поредната плоска игра. В новият Need for Speed рейсър всичко е изпипано и перфектно.

В The Run сюжета ще ви държи в напрежение до края на надпреварата. Главният персонаж Джак Рурк дължи сериозна сума на мафията и единственият начин да ги събере и да ги върне е надпреварата от бряг до бряг на територията на САЩ, чиито приз са впечатляващите $25 миилона.

Понеже играта е дълго с напрежение състезание, тук не важат стандартните задачи от рода на „завърши първи” или „обиколка за пъргавина”. Независимо от това голяма част от състезанието може да се подели на два основни момента. В единият ще задминете дадена бройка конкуренти и другипя, когато се състезавате само с времето.


Когато разберете, че автомобилите в The Run няма да се кустомизират, както би подхождало за истински нелегален рейсър, ще сте разочаровани. В интерес на това обаче кустомизацията всъщност няма как да се получи спрямо цялата идея за издръжливост, понеже целта е да се мине колкото се може по-голямо разстояние. За това пък с Black Box ще отключите нови модели и бонуси, които да ви помагат в надпреварата.


Трябва да бъдем честни, че The Run изглежда зашеметяваща. Не е необходими да сте познавачи на природните дадености, за да се заплените искрено от пейзажите, които се разкриват пред вас. Безкрайни трасета през американската прерия се подменят с градски картини и заснежени планински превали и във всеки кадър лъха новия Frostbyte 2 енджин и майсторството на художниците и дизайнерите на Black Box. Рейки се от щат на щат и от детайл на детайл, у вас изниква чувството, че реално пътувате и се движите към крайната цел.

Определено The Run може да бъде отиграна за няколко часа, което някои геймъри ще харесат. Известните QTE сцени, които се обсъждаха толкова много преди старта на играта ще заемат не повече от три-четири действия. Ако желаете, може да повторите отначало играта или отделни фрагменти но няма кой знае какво да научите ново.

Някои ще помислят, че Need for Speed: The Run е посредствена, но това не отговаря на истината. Въпреки някои дизайнерски гафове, в нея са вложени финанси, труд, безсънни нощи и аналогично на поредния сюжет, тя е великолепна и се играе наведнъж.

Вход за потребители

Искаме да знаем

Желаете ли да пишем ревюта за PS Vita?
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 2  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//