Login Tools
A+ A A-
Сряда, 21 Март 2012

Worms Reloaded

 

Worms Reloaded е игра, която си заслужава да бъде изиграна. Съвсем естествено, при стартирането й ще трябва да си изградите свой собствен тим от безгръбначни. Как ще го наименовате и индивидуализирате – от кресливите гласчета на червеите, до техния олигофренски вид, та чак до техните имена – е въпрос, който е оставен изцяло на вас.

Веднъж щом оформите този продължителен процес, сте готови да се тръгнете в безмилостно унищожение на себеподобни!

Каквото и да казваме, нещата не са по различни от други игри. Отново управлявате екип от четири червея, които разполагате на бойния терен където пожелаете. Традиционно, нивата са изключително прекрасни и детайлни. В края на сражението обаче, което отново е във вид на ходове, белята ще бъде пълна.

За това до голяма степен помага арсенала с който разполагате и които сте използвали в Worms, Worms 2, Armageddon, World Party и др. Примерно щурата крава и старата жена! Към тях обаче има още 14 нови, включително Super Bunker Buster, Sentry Gun, Buffalo of Lies и др. Особено важен е специалният тандем, който превзема живота на враговете ви и цери вашите собствени съюзници. Прочетете още: Worms Reloaded

 

Що се касае до мрежовия режим който, каквото и да кажем, е върха на геймплея, до четирима играчи на един път могат да премерят сили както онлайн, така и в локална мрежа. Ще можете да взимате участие в произволни лесни нива или пък сами да избирате бойният терен и вида на режима (бил той Deathmatch, Forts, Rope Race, в който червеите ви се състезават с нинджа въжета, и др.).

Преди да участвате в онлайн битките е добре да минете през 35-те сингълплейър мисии, както и Warzone режим с още 30 нива, изградени за най-добрите играчи. Те ще ви снабдят с ресурси, с помощта на които ще може да си купите нов арсенал и костюми. Така ще унищожаватепрофесионално.

Накратко - Worms Reloaded е най-голямата, най-прекрасната и най-чудесната игра от поредицата за известните розови бойни червеи. Не я пропуснете, няма да съжалявате, ако я изиграете.

 

Вход за потребители

Искаме да знаем

Желаете ли да пишем ревюта за PS Vita?
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 3  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//