Login Tools
A+ A A-
Сряда, 21 Март 2012

King’s Bounty: Crossworlds

 

King’s Bounty: The Legend е една отдавна забравената стратегия но бихме искали да ви припомним за нея, защото е изпълнена с динамика и живец. През 2010г., се появи нейният втори, за жалост може би и последен експанжън, озаглавен Crossworlds.

Много от геймърите не очакваха да получат нищо повече от традиционните нови противници, умения, магии и куестове. Да, ама не. Те съществуват, дори са повече отколкото трябва. Crossworlds обаче успя да блесне със своите две миниатурни кампании. Именно в тях създателите са се опитали да уловят добре известната ни формула, присъща за този тип игри, и да усетят до каква степен могат да я променят. Да покажат, че в този тип игри все още има място за доосъвършенстване.

Може би най-интригуваща е миниатурната кампанията Champions of the Arena, която оставя сюжета полускрит и ни прехвърля в лапите на осем гигантски боса, дори

тарантули, неприятни костенурки и огромни жаби - в обсега на Хилядата императора. Тук не може да се втурнете стремглаво.За всяко сражение е нужен определен стратегически ход, трябва да познавате идеално моща на своята армия и да знаете как да я ползвате максимално ефективно както действията на бойните ви единици, така и магиите.Прочети още: King’s Bounty: Crossworlds

 

Що се касае до другата миниатурна кампания - Defender of the Crown – тя е едно по-стандартно King’s Bounty предизвикателство. Чудесен завършек на Armored Princess, в която ще имате управление върху принцесата Амели и ще й помогнете да заслужи титлата Защитник на короната на Дарион. Тук отново ви чака една щура поредица от битки, в които сякаш всеки един детайл от бойното поле е срещу вас.


За края ви предстои една преработена версия на Armored Princess наименована Orcs On the March и подобрена с нови предмети, единици и куестове. Това дава яснота и защо Crossworlds изисква да имате първия експанжън. Но, пък ако не сте играли миналогодишната Armored Princess, то сега имате възможност да минете през една отлична версия на играта. 

Към всичко това можем да добавим и редактор за терена, изготвен специално за онези, които искат да създават нови авантюри за King’s Bounty. А, за по нетърпеливите, остава да очакват появата на официалното продължение на тази чудесна игра – или нейната онлайн версия, която наскоро спомената. А предвид успеха, който постигна до сега играта, най-вероятно ни дебнат още интересни продължения. 

 

Вход за потребители

Искаме да знаем

Желаете ли да пишем ревюта за PS Vita?
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 3  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//