Login Tools
A+ A A-
Сряда, 21 Март 2012

Darksiders

 

Оригиналното екшън приключение Darksiders бе издадено от THQ за PS3 и XBOX360 имаше удоволствието да ви представи една невероятна игра. В Darksiders вие ще се превлаплатите в War, един от четиримата Конници на апокалипсиса. Типичен негативен герой, War е афресивен, мълчалив и предпочита да решава проблемите си, само с огромния си меч. Дизайнерите от Vigil са ви дали още в самото начало на играта пълно управление над War. Сценарият в играта е динамичен и интересен. Атмосферата е повече от отлична, а озвучаването на героите е възложено на добрите актьори – Лиам О’Брайън (Lost Planet, Dragon Age: Origins), Марк Хамил (Люк от оригиналната трилогия "Междузвездни войни"),  Муун Блъдгууд (от "Терминатор: Спасение").Прочетете още тук: Darksiders

 

Ще имате възможност да се сблъскате със специалните умения на War, които развива в хода на играта. Ако нямате гъвкавостта на Джими Хендрикс, ще ви е доста трудно, да се справите с някои задачки. Положителното е начина на прицелване което става само чрез мишката лесно и бързо.

Геймплея на Darksiders не е перфектната игра. След излизането на God of War и Devil May Cry доста екшън-приключения стъпиха на пазара в техния стил и играта на Vigil също не е изключение. Накратко, играта е с три основни елемента – битки, сцени и ребуси.

В Darkisders сраженията са брутални, а комбо ударите покачват настроението на геймърите. Разбира се, че по-голямата част от играта преминава в сражения. След като War няма никакви умения в началото, ще трябва да можете да се справяте с подръчни средства. По време на играта постепенно ще може да попълните арсенала си с боен рог, чийто зов праща противниците ви на земята, алебарда, която поваля враговете от далеч, ще решавате различни ребуси и накрая Ruin, верният кон на War.

Когато навлезете в играта, ще усетите, че е една забавна и интересна авантюра. Ще задобреете, ще търгувате, ще откривате различни древни предмети и куп други увлекателни неща. Darksiders определено е изработена с хъс и може да стигнете до края на играта, без да сте я разучили изцяло. Ако ви се стори занимателна, може да повторите и изиграете отначало.

Определено можем да признаем, че Darksiders е почти идеалната игра. Има няколко важни детайла, които търпят промяна и при все, че не провалят общото удоволствие, задължително трябва да бъдат упоменати.

Основно играта има един основен недостатък – липсва система за сейфове. На практика може да я запишете където искате, но, системата ви връща на последния чекпойнт. А въпросните чекпойнтове не са поставени по най-лесния за геймърите начин.

Да, не пропуснем да споменем, че сраженията с босовете понякога са дразнещи, особено кралицата на прилепите, която  е един от най-трудните босове, които може да срещнете в играта.

И накрая ребусите, те са толкова безсмислени, но пък интересни. Ще се сблъскате с доста ситуации, при които ще правите ненужни маневри, преместване на предмети, както и задължителните запалителни бомби. Повечето терени се минават с лекота, но дори и малкото моменти, където ребусът е към края си, може да ви подведе сериозно.

Предишните версии на Darkisders бяха невероятни и за нейната позакъсняла РС версия оправдава надеждите на всички. Авантюрата на Vigil Games e изключително добра и при все, че сюжета е линеен, многообразието от арсенал, умения и древни предмети ви гарантира достатъчно увлекателни часове прекарани с нея. Независимо от малките недостатъци, които правят играта трудна, Darksiders за РС е приятно изживяване.

 

Вход за потребители

Искаме да знаем

Желаете ли да пишем ревюта за PS Vita?

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 3  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//