Login Tools
A+ A A-
Сряда, 18 Април 2012

ArcaniA: Gothic 4

Piranha Bytes – едно от малкото студия за изработка на игри и то за конзоли. Това е нещо, което, превръща ролевата поредица в простоватост, поне що се отнася до RPG детайлите. И ето ArcaniA: Gothic 4 вече е на пазара и да играем.

Връзката с предишните й части е на ниво сценарии. Ще видите някои от предишните ви приятели – Диего, Горн и др. – които ще ви запознаят с част от сюжета в предишните части. Но относно геймплей механиката – всичко е на ниво.

Изследването на нови територии стои в основата на всяка поредица. Първите три Gothic части те изоставят в света на нищото, героят ви трябва да избере изход. Можеш да започнеш да изследваш целия терен. Къде ли ще ви отведе пътя вдясно? До пещера в която можеш да пропаднеш! А какво е това в далечината – замък? И така, опознаването е ваш спътник ....

 

С други думи – развитието на геймплея е праволинейно, с повече реплики, които са сведени до правота да избирате. Относно това да се загубите бъдете спокойни, няма такава опасност.

Няма да намерите и добрите стари преподаватели, които да ви обучават на нови умения. Само трябва да влезете в менюто и да разпределите вашите точки. И ето  – вече владеете ново бойно умение, с която унищожавате враговете си със щит и ги омаломощавате. И, така главният ви герой в ArcaniA: Gothic 4 може да бъде воин, стрелец и магьосник

Ако направим аналог с третата част, броят на уменията и магиите е сведен до минимум, че още преди да сте стигнали до 1/4 от играта, монотоността ще ви е погълнала изцяло. Нямате директен достъп над базовите характеристики на героя, може да им влияете само чрез обличането на нова екип. Ако изберете да сте стрелец, ще сте разочарован, защото разполагате само с основни умения - прицелване и прокрадване.

Ако сте магьосник, работата е същата, просто притежавате три основни магии – огнена и ледена стрела и светкавица.

И освен това, никой не се възмущава, когато влизате в къщата му и го обирате до шушка – даже през деня, пред самите тях. Ако пък трябва да отупате случаен минувач в града, ще разберете, че приятелският огън е неактивен.

Що се отнася до факта, че не може да плувате – него дори няма да го коментирам.

Накратко, ArcaniA: Gothic 4 има какво да предложи. Тя е лесна за игра и всички важни съставки на сюжета присъстват в идеален вид за игра. Светът е прекрасен и изпълен с подземия за проучване, изроди за унищожение и повърхностни куестове за изпълняване.

Накратко, грабвайте мишките, клавиатурите и се гмуркайте напред в едно приятно приключение.

Вход за потребители

Искаме да знаем

Коя игра очаквате с нетърпение през Април
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 11  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//