Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Two Worlds II

Игра, която ще ви държи в напрежение е Two Worlds II. Четири пъти по-голяма от Oblivion и поне два пъти по-хубава от нея. Когато Two Worlds дебютира за първи път в края на 2007-ма, критици от цял свят я разпердушиниха изцяло със своите критики. Негативни и отблъскващи, че всеки, който се чувстваше комфортно с нея, се считаше веднага или за идиот, или за олигофрен.

Определено обаче поляците от Reality Pump доказаха, че могат да преправят грешките си и Two Worlds II вече поставя в своя джоб с изключителна леснина лидери, като Oblivion и Gothic 3.

Първоначално изработена, като експанжън, но впоследствие превърнала се в продължение, Two Worlds II ще ви пренесе с около пет години след събитията в оригинала.

Сега магьосника Гандохар и Кайра, неговата сестра, която иска да спаси – е под влиянието на подземните сили, които искат да разгадаят тайнственно спящата сила от поколения назад във времето и да завладеят целия Анталор.

Първото нещо, което ще ви грабне, когато стартирате Two Worlds II, е че играта е невероятно красива в графичен дизайн.

Ако говорим за самия свят, той е толкова обширен – със стотици куестове с различни варианти за изиграването им, както и с много странични дейности, като само за минаването през глава първа от сценария ще ви трябват минимум около 10-11 часа.

Тук  ще се сблъскате с чадъри, ядящи хора, с капитан с обратни сексуални наклонности, който се скатава от войниците, ще се вживявате като оратор на сбирка на „Почитателите на магически същества”, дори може да изнесете музикален концерт на площада и по този начин да се сдобиете с по някоя и друг сребърник, можете също да си купите лодка и да плавате сред водите на Анталор или да заделяте за своя къща в един от големите градове в света.

Бойната система е изключително добра, както в първия Two Worlds и тук има определен набор от умения – магически, меле, далекобойни, занаятчийски и други, в които може да вложите по ваше желание и да превърнете героя си в каквато машина за унищожение искате. От бродещ танк с тежки брони и смъртоносни оръжия, през безмилостен стрелец, стоящ в сенките и умъртвяващ по двама души на един път със своя арбалет.

Също така създателите са се постарали сраженията да не са превръщат само в лусо натискане на левия бутон. Винаги, ще се наложи да мислите логически, за да победите.

Разполагете с една система, следствие на която може да извършите много магии. Ключът се крие в специалните карти с различни ефекти и тяхното специфично съчетание в съответните амулети. Първо, трябва да намерите основния ефект (Life, Earth, Power, Water, Ice, Fire и т.н.), след което и носителят (Missile, Area Effect, Summon, Enchant и т.н.), а в последствие – да завършите допълнително с т.нар. modifiers (Damage, Protection, Homing, Spray, Ricochet и Time). Трябва да знаете, че това никак не е сложно. Но един път свикнали, вие ще откриете много нови агии, които ще ви бъдат полезни в играта.

Всяка една броня или оръжие може да бъде разглобена на елементите си, които са важни при ъпгрейда на екипировката ви. Ще можете да поставяте специални магически камъни навред, които допълнително ще задобрят вашите умения.

Определено, трябва да признаем, че Two Worlds II е анлогична на своя предшественик, предлага дори и кооп режим, в който може да изгубите доста часове, ако по някаква причина голямата сингълплейър кампания не ви е достатъчна.

Естествено и тук има бъгове, враговете ви често се заклещват в тесни зони и са лесна плячка за вашите стрели или магии, има и доста несъответствия между репликите и субтитрите. Но дори и такива недоразумения, няма да помрачат удоволствието от изиграването на Two Worlds II, а то определено си заслужава. 

 
Още снимки от играта ТУК
Видео от играта ТУК, ТУК И ТУК

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 8  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//