Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Battlefield: Bad Company 2 – Vietnam

Виетнам… чуем ли, името на тази държава, го свързваме с екзотична природа, интересна култура и най-кървавият плацдарм на 20 в. Няма в света човек, който да не е чувал за Виетнамската война и малките деца са гледали филми на тази тематика – било то поредицата „Рамбо” или „Взвод”. РС игрите също навлязоха в тази тема и много дизайнреи изработиха игри свързани с войната. През есента новия CoD: Black Ops пресъздаде Виетнамската война, като й отдели почетно място в своята кампания, а сега Bad Company 2 отново ни хвърля в този период със своя експанжън Vietnam.

Battlefield: Bad Company 2 – Vietnam ще ви грабне още в начало и ще успее да ви отдели за известно време от CoD: Modern Warfare 2. Независимо от това тайнствената Infinity Ward просто ще се окаже по-атрактивна, дори повече от Bad Company 2. Затова когато заредите BC 2 - Vietnam се ще се срещнете с 5 нови карти, 6 нови превозни средства и цели 15 нови оръжия. Звучи повече от перфектно, добавете и повече от 40 музикални парчета, които може да слушате през вграденото радио, както и озвучение на американските и виетнамските части, и получавате неповторима игра.


Ще се опитате да немерите прилика между BC 2 – Vietnam и Bad Company 2, където ще откриете и да, и не. Картите в играта са направени за режимите от първата игра, така че ветераните веднага ще се почувстват, че играят нещо познато. Основата на играта е съставена от Rush и Conquest. Ако не сте се досетили, какво точно се иска от тях, при Rush отборите се редуват да защита и отбрана, поредица от бази по картата, докато при Conquest сраженията са за управление над няколко стратегически разположени позиции.

Сраженията определено са динамични от тези в Bad Company 2, ако си спомняте там картите бяха огромно, снайперите властваха безмилостно над всичко, което мърда, а повечето килове стават на средно или далечно разстояние. Виетнамската война обаче е конфликт в който агресията е повече от колкото трябва. За това тук сраженията са фронтално, като дизайнът на картите е изработен за сблъсъци лице в лице. Докато в картите на ВС 2 всичко е някак си по-изчистено, сякаш са изработени за сражения по всички закони. Тук пейзажите се сменят с невероятно разнообразие – непроходимите джунгли, в които откриването на вражеските лагери е повече от трудно, само по себе си отстъпват място на мъгливи траншеи и окопи, пълни с осколки.

Определено BC 2 – Vietnam е логическа игра, преди да направите избор на оръжия и екипировка, трябва да прецените ситуацията. Лекарят вече е сменил известният дефибрилатор с нещо по-добро, а Assault има собствен гранатомет, вместо предишното неудобно приспособление. Липсата на достатъчно транспортни средства, като цяло налага преоценка на механика, независимо, че неговите SMG-та, които са особено мощни и скорострелни, го правят непобедим при спаринг. Опс, май пропуснахме огнехвъргачката, която Treyarch първа вкара в своята CoD: World at War.

 Над BC 2 – Vietnam дизайнерите са се постарали доста и са постигнали успех. Шведското студио официално заяви, че ще я отключат за играчи на онази платформа, които първи реализират 69 милиона отборни действия. Интересно в рамките на 9 дни от обявяването на това, РС геймърите даже задминаха заветната цифра. Според анализа на DICE геймърите са осъществили по средно 8 775 000 отборни действия на ден. Само конзолните им колеги са се изложили. Към началото на януари ХВОХ360 любителите са достигнали заветните 40 милиона, докато PS3 геймърите печално се влекат на опашката с 30 милиона. Тогава DICE решиха да са толерантни и отключиха  картата за всички.

Още снимки от играта ТУК
Видео от играта ТУК, ТУК И ТУК

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 8  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//