Login Tools
A+ A A-
Петък, 14 Август 2015

Call of Duty: Modern Warfare 3

Предпочитана от милиони, не харесване от други, но Call of Duty за която трябва да признаем, че пожъна успех. Представянето на Нюкасъл във висшата лига, както и ролята на Камерън Диас в “Bad Teacher” не са за подценяване. Call of Duty е истински монопол, който показа как се завладява развлекателният бизнес. Накратко, няма друго заглавие, което има реклами в най-гледаният прайм тайм. Определено Call of Duty най-положителната игра, не можем да пропуснем и факта, че тя реализира близо милиард долара от продажбата си.

Независимо, че играта е много объркана поради това, че различните студия, твориха по нея, то трябва да признаем, чемомчетата работили по нея са свършили перфектна работа. Modern Warfare 3 е част от поредицата Call of Duty и продължава сценария на серията, след противоречията възникнали в Modern Warfare 2. Прайс и Соуп са бегълци, а вторият има необходимост от спешна хирургична операция след удара си с Шепърд. В това време руснаците окупират САЩ и американците се опитват да спасят Ню Йорк от надвисналите ракети на братушките.

Поставените задачи в Modern Warfare 3 ще ви заведат до най-различни места по света – от Уолд стрийт до затънтената индийска провинция и Албион. Наред с познатите персонажи, като Прайс, Соуп и Николай ще се порадваме и на нови герои, които заемат важна роля в сюжетната линия. Както преди и тук ще играете с няколко различни героя, някои от които имат кратко участие, а други заемат по-важно място. Определено Modern Warfare 3 е заглавие, което разчита на колоритните персонажи, развитието им и предизвикателните екшън сцени, който тук не липсват.  

Независимо, че играта дава ясни указания, как да приклекнете или да се промъквате до четвъртата задача, едно е вярно, че ветераните в серията не им е необходима акомодация, защото всичко е както преди. Анимациите при стартиране на нивата, разхвърляни лаптопи с данни, шрифтовете, с които са написани имената на задачите, репликите и други. Контрола също е същият, както и контролите.

Накратко, ще се надявате на същия динамичен геймплей, постоянни експлозии и усещането, че се намирате на снимачна площадка в холивудски екшън. Ако Uncharted 3 е върха на режисираните сцени при екшъните, то Call of Duty определено е сред топ игрите в това отношение. Това дали кормувате с висока скорост лодка из съсипания Ню Йорк или се прокрадвате със снайпер в ръка в африканската пустиня, всичко е напълно реалистично, нищо, че дори и най-маловажният ход или взрив са предварително решени.   

Освен сингълплейр, може да играете и в режим Spec Ops, а повечето карти са взети от различни исторически моменти. На теория може да играете Spec Ops и самосиндикално, но естествено е по-добре е да го направите с приятел. Новото са т.нар. Survival Maps, където сам или в кооп режим ще мерите сили с поредица опоненти. Независимо, че е малко скучно в зомби режима на Black Ops, но този тип игра има своите предимства, недостатъкът тук е, че участниците са само двама.


Мултиплейърът е единствената причина, заради която ще си купили Modern Warfare 3 и определено няма да останете недоволни. Класическите Killstreaks, при които можете да съберете килове без да умрете, вече са минало и са изместени от т.нар. Pointstreaks, при които ви се дават точки за постигането на различни задачи в играта. Това е чудесно, защото много геймъри имат лош мерник и не могат да участват пълноценно в играта. Тук, някои от пърковете в мултиплейъра са махнати, а други са добавени, както има някои, които са претърпели промени. Например Stopping Power и Last Stand, които много играчи не понасяха, сега ги няма.


Бойните схватки онлайн ще ви отведат на шестнадесет карти, чиято визия е в типичния за серията стил. Огромни пространства, удобни за далекобойни стрелци се редуват с тесни коридори, където винаги някой може да ви изскочи от засада. Естествено, тук няма да намерите големината и възможностите за маневри в Battlefield 3, но ако обичате динамика, налагаща маневрени реакции, това ще ви удовлетвори. На тези карти може да играете познати режими, към които има добавени и нови версии за отиграване.


Това са Team Defender и Kill Confirmed – първата версия, основана на Capture the flag, отборът ви печели бонуси, ако някой от отбора ви, докопа в плен нечие знаме, без да бъде умъртвен. В Kill Confirmed действието пулсира основан на познатия Deathmatch, но бонусите се признават само, ако успеете да присвоите дог тага на поваления противник.Независимо, че всеки играч би искал да види по-предизвикателна сингъл кампания, тук определено ще може да и се наслади. Modern Warfare 3 е забавна само в мултиплейър режим и определено ви очакват стотици приятни забавления с часове.

 

Още снимки от играта ТУК

Видео от играта ТУК, ТУК И ТУК

Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 11  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//