Login Tools
A+ A A-
Сряда, 18 Януари 2012

Commandos: Behind Enemy Lines

 

Кой си мисли, че само янките могат да изработват касови игри? И иберийската компания Pyro Studios са се справили със стратегията в реално време Commandos: Behind enemy lines, която се превърна за кратко в любимо занимание на много геймъри.
Разпространител на играта е Eidos, а всеизвестно е щом те са на линия, то ще се справят добре.  И все пак, имайте пред вид, че играта е доста трудна. А в сайта на Eidos са я определили съвсем точно: “половин дузина”!

Вашата “половин дузина” - тим от шест души командоси трябва да извършат 24 най-разнообразни задачи в тила на швабите по време на Втората световна война и естествено да оцелете. Играта е в реално време, но да не мислите, че това е Command & Conquer, нито Quake. Бойците, които имате наличност, не са безименни, но не са и супер командоси тип Duke Nukem. Те са обикновени войници, всеки от тях си има име, прякор, подробна биографична справка във военното досие и най-важното - военна специалност. В ротата ви са има зелена барета, шофьор (механик-водач), снайперист, леководолаз, инфилтратор и сапьор. Всеки от тях има по няколко умения и съответното снаражение.

Създателите са се постарали да изградят играта много близка до реалността -  командосите са в неизгодно числово съотношение, не разполагат с тежка бойна техника - тяхната сила е в изненадата и в бързината.


Предимно командосите използват специалните умения, което е единствената възможност за изпълнението на техните задачи - за да победите ще трябва да усвоите управлението на всеки един войник. Първоначално списъка с бутоните за управление ще ви се стори трудно – ще имате чувството, че копчетата на клавиатурата са малко.

След като започнете играта ще разберете, че всъщност 90 % динамичността идва именно от голямата свобода на действие, която получавате. Авторите са се постарали войниците ви могат да пълзят, да коленичат, да бягат и да се катерят, да плуват, могат да използват пленена вражеска техника и униформи, могат да се промъкнат тихо за да убият с нож часовия, а след това да скатаят трупа в някой празен казан.

На кратко да споменем един недостатък - имате 24 мисии -  на пръв поглед  са достатъчни за един занимателен екшън. Но когато се научите да ползвате на макс уменията на вашите командоси, ще усетите, че 24 мисии са малко. Защото Едва една задача ще ви отнеме повече от половин час реално игрово време, не повече - а това означава, че ще изгубите повече часове за обучение, отколкото да играете.

Но в крайна сметка има вероятност Piro Studios да пуснат някой и друг диск с допълнителни предизвикателства - поне материал и реални исторически събития със сигурност няма да им липсват.

Рекламаbadge

Вход за потребители

Искаме да знаем

Харесва ли ви сайта?
Twitter Facebook E-mail RSS

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 3  гости и един потребител и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Всички права запазени Unitech Service Ltd. 2007 - 2012

Log in to your account or Регистрация

//