Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Motorhead

Още едно добро постижение, даващо пример за това, как може да се ползват на макс възможностите на 3D акселераторите, за да се изиграе идеална игра. Този път скандинавската компания Digital Illusions с размах е постигнала нещо изключително добро. Играта Motorhead е рали симулатор, наблягащ предимно на отличнят графичен дизайн и на многобройните допълващи ефекти.

Единственото неудобство е, че не поддържат еднакво добре всички 3D модели карти. Другият неприятен момент е, че минималните изисквания производителите са посочили видеокарта с 1 MB памет. Безсмислено е да се надбягвате да играете Motorhead, ако нямате необходимия видеоускорител – ако не можете да ползвате специални ефекти, не си струва изобщо да започвате игра. Трябва обаче да бъдем искрени, че Digital Illusions са подходили доста иноваторски – състезания се провеждат предимно вечер. Това е един вид икономическо разрешение и много ресурси се спестяват, като просто са пренебрегнати различни подробности от заобикалящата среда. Зрителите по трасето липсват, пейзаж, къщи, животни и други също. За разлика обаче, пренатоварено със светлини и ефекти. На практика, ефектите са най-голямата атракция.


Не трябва да пропуснем, че авторите са внесли и интрига в сценария. На ваше разположение са 10 различни по клас автомобила –показатели, като максимална скорост, ускорение и сцепление с пътя, имате и 8 различни трасета, както и със седем конкурента. При това играта е на състезателена – отначало ползвате 2 коли и две трасета. Но, ще трябва доста да се потрудите, докато минете в по-горна професионална категория и получите достъп до останалите писти и автомобили. Имайте пред вид, че много сериозно внимание е обърнато на multiplayer възможностите. Можете да регистрирате различни leagues играчи и да се надпреварвате отборно, като компютъра следи класациите и подрежда отборите.

Накратко, това е – един идеален рали симулатор, работещ перфектно, но ако имате добра конфигурация, ще можете да му се насладите.

 

Още снимки от играта ТУК

Видео от играта ТУК и ТУК

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 8  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//