Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Mirror’s Edge

 

Сигурно дълго чакахте Mirror’s Edge и ето иновативното заглавие е реалност.  Стандартните jump’n run и 1st person жанрове и не разочароваха своите фенове. Играта предлага много динамичност и изненади, едно интересно и заинтригуващо заглавие, невероятен дизайн и съвсем подходящо озвучение.

 

Някой от вас отдавна не са попадали на игра, в която управлението и самия екшън ти дават толкова голяма свобода - от началото на играта до самия й край вие ще задобрявате, ще успявате да минавате през куп препятствия. А, враговете ще унищожавате с голяма лекота и това ще ви донесе едно приятно удовлетворение от играта. Явно това не е пропуснато от създателите на играта, защото са поставени допълнителни подобрения за да имате хъс да играете. Освен нормалните трудности, на които можете да се насладите, тук ще имате възможност да преигравате от време на време в Speed Run режим, като за всяко ниво ще имате време за изпълнение. А, за феновете на състезанията е предвиден специален Race режим, в който минаватше по- определен маршрут чрез няколко нива различни от тези на поредицата.

 

В дизайнерско отношение Mirror’s Edge е направена отлично, но Unreal Engine, изглежда образно и изчистено напълно. Арт стила на нивата се обработват доста добре и докато някой ще ви предложат идилия, други ще ви забутат къде ли не. Разликата е наистина очевадна и наистина браво на създателите й за това, че са ни предложили такова многообразие.

По отношение на озвучението можем да кажем,че е на високо ниво както стана модерно напоследък. Музиката гали слуха, а озвучението на птици в небето, минаващите влакове, профучаващите патрони и дори звук от обувките ви са вповече от приблизително реални и съвпадащи на това, което се става.

Същественият проблем тук е в дизайна и сюжета. Някой нива са идеално оформени - с много пътища и ясна посока, докато други ти допринасят озадачение, че се мотаеш като недоразбрал и съотвено постоянно си мъртъв. Като се налага да повтаряш една и съща сцена многобройно докато най-сетне проумееш гениалната идея на level дизайнера и не го прескочиш.

Със сценария положението е идентично - първоначално всичко звучи отлично - има си свят, в който такива като твоя герой разнасят свободна информация, преследвани сте както вие, така и тези, които разменят информацията. Наподобява Джони Мнемоник, но в малко по-реален вид. Накратко по време на играта ти по никакъв начин не се вклиняваш с героя си… дори забравяте основната цел освен да тичате по покриви/коридори/вентилационни шахти и да избивате ченгета.

Накратко в заключение, играта е нещо ново и е препоръчителна за всеки, който иска да се откъсне от обикновените жанрове. Играйте я без да очаквате, каквото и да е, така ще получите удовлетворение.

 

Още снимки от играта ТУК

Видео от играта ТУК, ТУК И ТУК

Tweet
Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 6  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//