Login Tools
A+ A A-
Четвъртък, 13 Август 2015

Darksiders II

 

 

 Darksiders е чудесна изненада, стига да не ви стресира това, че играта взаимстваше от всички по-популярни поредици, като  God of War , та до Legend of Zelda. Независимо, че когато една игра е изпипана както трябва и е увлекателна, тя заслужава да и отдадем нужното място така, че усърдието на Vigil да бъде прието добре от играчите. Прочетете още: Darksiders II

Прочети още: Darksiders II

Call of Duty: Black Ops 2

 

Може да ви се струва невероятно, но факт е, че последните игри от поредицата на Call of Duty са на доста прилично ниво.

Към тях е и Black Ops 2, от която може да се забележат интересни кадри. Тук демото ще ви отведе в 2025 г. по време на визитата на високо равнище на G20. Противници атакуват и съществува реална опасност за живота на американският президент, а елитни командоси са на линия за да го защитават. Прочетете още: Call of Duty: Black Ops 2

Прочети още: Call of Duty: Black Ops 2

Diablo III

 

Като преминем от интрото, през саундтрака и стигнем до интерфейса няма как да не признаем, че Diablo III е най-препочитаната игра от геймърите. За жалост никак не е лесно да правиш рецензия игра, в която просто е трудно да се регнеш. В деня на своята предпремиера, сървърите на Diablo III бяха претоварени от голям наплив.Прочетете още: Diablo III

Прочети още: Diablo III

Max Payne 3

 

Алкохолът беше последната му надежда. Изпотен и с притъпени представи за реалност и събития, грабна шишенцето с болкоуспокояващи и налапа няколко като дражете. Макс се беше запасил с доста бутилки алкохол, като първата бутилка уиски беше само за отскок - толкова, колкото да притъпи неприятните спомени от миналото. Преди време Макс Пейн имаше къща, отлична работа, семейство – жена и дъщеря. Преди той беше някой, а сега се е превърнал в алкохолик.

Когато дойде време да повръща алкохола, значи е време да спре да се налива. И, така до всеки следващ нов ден. Е, ходи на работа – иначе няма да има пари за следващото поркане.

Определено забелязвате, че много се е променил живота на Макс Пейн, почти десет години след неговата история във втората част. Вече е напуснал Ню Йорк, надебелял и е с брада и мустаци. Отчаян, взирайки се назад в миналото, а негов пръв приятел вече е алкохола. Прочетете още: Max Payne 3

Прочети още: Max Payne 3

Stronghold: Crusader Extreme

 

Отново се пренасяме в средните векове в арабската пустиня. Това усещане ще изпитате, като стартирате Stronghold Crusader Extreme. Оригиналният Stronghold се появи през 2001 и достигна завиден успех. Определено не стана неимоверен хит, но пък играта си заслужаваше и беше интересна. Ако сте от тези, които са временно зарибени към основната тематика на халифи, емири и везири, значи Stronghold е точно за вас.

Прочети още: Stronghold: Crusader Extreme

Legend of Grimrock

 

По всяка вероятност, че малко от вас могат да се гмурнат в дълбоките подземията на Dungeon Master, Stonekeep, Eye of the Beholder и Ultima Underworld. Тогава самата идея на Legend of Grimrock може и да ви се стори сприхав - игра, чието действие се развива само сред осветените от фенерите по стената подземни лабиринти. Олдскул геймърите на ролевите игри ще трябва да са щастливи при вида на тази игра. Сега ще видим кое я прави толкова забавна ...

Прочети още: Legend of Grimrock

Sid Meier's Civilization IV: Colonization

 

Сюжета на Colonization ни завежда в епохата на Великите географски открития. Изборате си цивилизация е от холандци, англичани, испанци и французи, всяка от които е с по двама водача. Идеята и в четирите налични сценария е почвате с едно никакво корабче, пренасящо войник и Pioneer – заселник и разполагаш с 300 хода, за да сътворите процъфтяваща колония, да възстанете срещу краля си и да си спечелите свободата. Другите три европейски колонии също ще се опитват към независимост и в случай, че я стигнат, вие ще изгубите.

Прочети още: Sid Meier's Civilization IV: Colonization

Tomb Raider: Underworld

 

Някои с носталгия си спомнят за ревютата на Tomb Raider, Underworld, Aboveworld или Afterworld. Мацката Лара Крофт безспорно стана една от емблемите на гейминга и успя да доведе Tomb Raider франчайза до завидно място в традиционната игротека и да пресъздаде в една от най-предпочитаните игрални поредици.

Самата игра е пряко продължение на сюжета на Tomb Raider: Legend и като такова, нормално е да се доразвива игровата линия. От начало дори има кратътк клип, което въвежда тези, които не са съпричастни с легендата в сюжета. Естествено тук, присъства и tutorial ниво, в което се налага да избягате от горящото си ранчо, пробвайки новите подскоци и движения на мис Крофт.

Прочети още: Tomb Raider: Underworld

Command & Conquer: Red Alert 3

 

Когато ви заплени Command and Conquer ще усетите, още от първите части, че е невероятно изживяване. Авторите на Dune 2 – първата истинска стратегия, имат мястото в салона на славата. Момчетата от Westwood са се постарали неимоверно и това е видно от перфектната игра. Това, което е особено за C&C, като филмите между задачите и целия фън по време на тях. Те са заснете с реални актьори и създават невероятна среда.


Тук ефектите са на ниво и адски си ги бива, воините и постройките са повече от прекрасни и не са с големина среден размер. Предимно  дизайнерите са се постарали в оптимизация и красота за да изработят нещо много добро. Стандартната лента с постройки и воини в дясно на дисплея, превърнала се в символ на C&C игрите е и тук. Съществува един ресурс, помещаваш се в рафинерии от харвестъри. А важният лимит е енергията, която се покачва от ел.централите.

Прочети още: Command & Conquer: Red Alert 3

The Lord of the Rings: Conquest

 

Сега ще потънем в света на Star Wars: Вattlefront, който е олекотен и занимателен аркаден вариант на педпочитаната на много фенове Battlefield серия. Невероятният успех на заглавието провокира излизането на сикуъл, който вместо да корегира недостатъците на оригинала, обвързани с недостатъчната хармония даже ги задълбочава и се продава като Wii. А сега нека ще се пренесем през 2007 г., когато компанията ЕА закупува BioWare и автоите на Battlefront Pandemic. След като сделката беше сключена екипът разработил играта, решва да изработят още един Battlefront, при положение, че няма права върху SW филмите.

Прочети още: The Lord of the Rings: Conquest

Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 3  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//