Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Dead Space 2

Dead Space 2 стана популярна на Е3 2010. На представянето й ЕА и по конкретно Стийв Папоутсис излезе да покаже нещо иновативно и ведро. Хубавото е, че сюжета от първата част на поредицата продължава. Clarke e увлечен от вакуума в космоса, след което пада на Земята директно върху огромно чудовище. На следващият ден Папоутис представи продължението на поредицата на Playstation. На пресконференцията ЕА имаха свой щанд, където може да видите неща, които ги няма в кадрите на играта.

Ще се опитаме да предадем по-реалистично впечатления на геймъри от играта и това, което са видели на щанда на ЕА.

Прочети още: Dead Space 2

FIFA Soccer 10

Не много отдавна ЕА дадоха възможността на своите фенове, да се запознаят с най-новия им спортен продукт - FIFA 2010. Първата промяне която ще забележим веднага е Дейвид Рутър (David Rutter) и новият "dribbling" система или накратко - новият, далеч по-разнообразен начин за управление на виртуалните ни футболисти. Ако досега те имаха само осем посоки на движение, то сега имат възможност да се завъртат на 360 градуса и имат пълна виртуална свобода. Като се опираме на това чудесно нововъдение, Рутър заяви, че топката ще може да бъде не само координирана, но и хвърляна във всяко едно направление. "Това допринася на играчите истинско усещане за пълна свобода!" - допълни той в официалното си изказване.

Прочети още: FIFA Soccer 10

NFS: The Run - газ до дупка в демото

Need for Speed: The Run още не е излязла официално, но вече може да експлоатирате демото, защото позволява на геймърите да играят. Избирате си автомобил и на стартовата линия, приключението на Black Box, ще ви отнесе до точка която си изберете.

На първо време имате възможност да управлявате само Lamborghini Gallardo – защото за да иамте достъп до Porsche 911 Carerra S, трябва да извикате приятел през Autolog система на серията. Правите избор на едно от четирите нива на трудност и се превлъплащавате в състезателя Джак Рурк.

В първата отсечка Desert Hills ще влезете в надпревара с 10 други ваши съперници. Тоест ще трябва да преминете през различни препятствия, докато стигнете изходната точка на нивото.

Прочети още: NFS: The Run - газ до дупка в демото

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 8  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//