Login Tools
A+ A A-
Вторник, 21 Февруари 2012

NFS: The Run - газ до дупка в демото

Need for Speed: The Run още не е излязла официално, но вече може да експлоатирате демото, защото позволява на геймърите да играят. Избирате си автомобил и на стартовата линия, приключението на Black Box, ще ви отнесе до точка която си изберете.

На първо време имате възможност да управлявате само Lamborghini Gallardo – защото за да иамте достъп до Porsche 911 Carerra S, трябва да извикате приятел през Autolog система на серията. Правите избор на едно от четирите нива на трудност и се превлъплащавате в състезателя Джак Рурк.

В първата отсечка Desert Hills ще влезете в надпревара с 10 други ваши съперници. Тоест ще трябва да преминете през различни препятствия, докато стигнете изходната точка на нивото.

Гонката започва по асфалтирани аутобани, които чезнат в бекрая, и изведнъж се озовавате в странични и кални пътища. Понякога демото Need for Speed ви позволява да свиете в някоя отбивка, за да изпреварите конкуренцията.

Управлението на автомобила се извършва с лекота, бърз и маневрен повече от всяка друга игра, съчетава двете основни тенденции в рейсинг жанра. След като се насладите на идеалният терен за рали състезание, ще остановите, че копчето за спирачката ще ви бъде повече от необходимо.

Когато преминете на второ ниво в Independence високо в снежните планини, спирачката ще бъде неизменим ваш спътник, за да може да го минете успешно. Острите виражи, заледеният път и падащите лавини бързо ще ви убедят в горно изложеното. Напълно ще се почувствате като James Bond игра на Bizarre, защото ще разполагате само с миг, за да заобиколите изпречило се на трасето ви парче скала, а това наистина повишава  адреналина. През цялото време играта е озвучена от ексползии, които не се виждат, но се оприличават на взрив от ракети.

Друга екстра която притежава играта е връщане във времето назад или накратко Rewind. Неприятното в тази игра е, че играча няма пълен контрол над времето. А, всяко състезание е разделено на равномерно разположени времеви точки. Когато видите, че кретате едва-едва или автомобила ви е преминал през инцидент, активирате функцията Rewind и рестартирате от последната времева точка.

Очевадно е, че NFS: The Run е интересна, увлекателна и повдигаща адреналина игра. Играта е изработена професионално и ще бъде радост за всеки геймър любител на високите скорости и бързите коли.

Вход за потребители

Искаме да знаем

Желаете ли да пишем ревюта за PS Vita?

Най-четено

Twitter Facebook E-mail RSS

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 7  гости и един потребител и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Всички права запазени DataCore-BG 2011 - 2012

Log in to your account or Регистрация

//