Login Tools
A+ A A-
Петък, 14 Август 2015

PES 2013

 

Вчера KONAMI показаха дебютния трейлър на Pro Evolution Soccer 2013. Освен видео клипа, японците направиха и подробна информация за най-новото заглавие от срията. Прочетете още: PES 2013

 

 Момчетата работи ли, по проекта твърдят, че много от особеностите, добавки и приложения са повлияни от връзката с PES феновете, които не спестиха критиките си по отношение на PES 2012. В Twitter стотици хиляди PES-ъри са споделили мненията си. KONAMI отговорно заявиха, че са се поучили от препоръките на геймърите и са анализирали всичко – постовете в портала, по различните фен страници в социални мрежи, мейли и дори YouTube критиките.

Контола и анимациите на вратарите, озвучението на агитките по стадионите и геймплей синхрона са били сред най-обсъжданите и критикувани в PES 2012. Това значи, че точно в там ще открием най-сериозните подобрения, когато излезе новата част.

PES FullControl (PES FC) са нови опции, които позволяват по-голям контрол над играчите и топката в PES 2013. Тук има пълна свобода на управление. Pro Evolution Soccer вече представи възможността за свобода на движение, а сега с новата “PES FC” дизайнерите са стигнали още по-далеч, прибавяйки пълен контрол и над топката.

В PES 2013 геймърите ще могат повече да докосват и достигат топката, като например леко копване на топката покрай атакуващ, за да може той да се изстреля напредна позиция. Първото докосване винаги е било сред най-основните умения в PES, а в PES 2013 “от първото докосване ще зависи цялата игра”. Топката ще се поема с бутона R2, като така се отнема от бързината на паса и се дава контрол, или пък чрез допълнително завъртане се преминава в защита.

PES 2013 предоставят изцяло независими от компютъра ръчни пасове и за първи път на футболен симулатор – manual shooting! Играчите ще могат сами да определят височината и скоростта на удара към вратата. При дълго и ниско центриране, докато топката се движи по моравата, геймърът, който ще стреля има пълен контрол над удара си. За това са нужни способности и точност. Пасовете ще се дават в дълбочина и в свободни пространства, давайки възможност на атакуващите да наберат бързина без топка и имайки много възможности за отбелязване. Предимно ръчно ще се правят активни един-два паса, като вторият играч ще се движи във всички посоки.

 

Бързината, с която играча ще се движи с топката е по-тромава в сравнение с тази в реалните срещи, но бутонът R2 позволява на играчите да добавят различни стилове към close control-а на топката. Бързината на дрибъл може да се сменя, а собственика ѝ може да се завърта на 360 градуса. Новата система дава възможност да се пуска топката в различни посоки и да се бяга към нея, или пък да се защитава с различните способи на владеене докато играчите спринтират в свободните пространства около вас.

 

Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 3  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//