Login Tools
A+ A A-
Петък, 14 Август 2015

Crysis 3 на прима виста

 

Crysis няма нужда от представяне. Оригиналната игра на Crytek пощури геймърите със своя графичен дизайн, а продължението й затвърди нейната положителна оценка. Година след като Crysis 2 се появи милиони играчи вече очакват третата част от поредицата.Crysis 3 се разработваше над 14 месеца и тя ще бъде "една от най-интересните игри, които Crytek е правило досега", с гордост заявява шефът на креативното развитие в студиото Расмус Хьоенгаард. По словата му най-новото от поредицата ще е "айсбергът на всичко с бренда Crysis".

В третата част на играта тропическата джунгла отново е на заден план, понеже действието отново се развива в Ню Йорк. Първите моменти от играта, които Crytek показва, ви пренасят в наводнения Chinatown, който по-скоро прилича на едно голямо блато. Авторите на шутъра са категорични, че в Crysis 3 ще има седем отделни терени, които ще представляват най-разнообразна карта - от опустошен градски изглед през обширни морави до пропасти.

Както в предишната част, Crysis 3 отново ще предоставя различни методи, по които може да подходите към дадено сражение. Расмус Хьоенгаард нарича това "AAA: Assess, Adapt and Attack".


Стелтът отново е важен детайл и по всичко се вижда, че този път е отделено повече внимание. Основната придобивка тук е вашия лък и стрели. Отначало това въоръжение ще ви изглежда доста елементарно в сравнение с високотехнологичния арсенал, който виждате навред, но предимствата са неоспорими. Когато стреляте с лъка не нарушавате вашата защита (т.нар. cloak mode), ако ползвате всяко друго оръжие и ще трябва да се сбогувате с незабележимото си предвижване.

Бойците на CELL също ще имат някои нови и доста забавни оръжия като прототипа Typhoon - автомат, който изстрелва 500 куршума за една секунда. Накратко в геймплея демо, пуснато от Crytek се вижда, че за да унищожите едно извънземно ви е нужно половин пълнител от автомата, докато същия ефект може да постигнете с една точно насочена стрела.

Последната занимателна характеристика е възможността да ползвате и оръжията на Ceph, които обикновено са обвързани с ДНК кода на своя притежател Расмус Хьоенгаард . Хубавото е, че вашия Nanosuit е хибрид между човешка и извънземна ДНК, така, че можете да се обслужите с това, което оставят противниците ви. Засега ще видите само едно оръжие на Ceph - хибридния Heavy Mortar, който изстрелва както плазмени гранати, така и малки ракети. Хубавото е, че оръжията на извънземните не могат да се презаредят, така, че не може да разчитате твърде дълго да ви обстрелват.

Естествено, вашият костюм ще бъде голямата ви помощ в играта. Стандартният му капацитет за ловкост, сила и невидимо промъкване е съхранен, но освен това чрез Nanosuit ще може да хаквате и различни електронни предмети. Авторите на играта казват, че предпочитат да правят процеса на хакване максимално елементарен, което на практика значи, че вместо класическите мини-игри всичко се свежда до изчакването на дадено време преди да може да поемете препрограмирате някои автомат.

Засега това е всичко по-забавно, което ви очаква в Crysis 3, но с напредване на времето определено ще откриете много повече подробности за проектта на Crytek.

Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 11  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//