Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Epic Mickey 2: The Power of Two

 

Накратко, че Epic Mickey 2 ще съедини цели шест платформи беше толкова шокираща, колкото и основната игра, която се излезе на пазара за Wii преди време. Epic Mickey бе прекрасна, забавна и доста печеливша, но определено има нужда от доосъвършенстване. Независимо, че  играта стана най-популярният платформър в историята на Disney Interactive Studios. Epic Mickey 2 ще се появи както за Wii, така и за PS3, XBOX360, 3DS, Mac и PC, ето защо сега е нужно да разберем какво ще видим от първия гейм мюзикъл, както го назовава неговият автор.

 


Уорън Спектър е твореца на Deus Ex и System Shock и някогашен директор на Ion Storm еи популярно име в гейм индустрията. Но трудно става преминаването от шутъри и кибер пънк сюжет към ушатата мишка, подскачаща под цветовете на дъгата.

Необходимо е малко време в компанията на Спектър, за да разберете, че това е вашия човек, който предпочита всичко обвързано с Disney. Не е ясно, дали ще се прави продължение на Epic Mickey!? Естествено, че ще има продължение Epic Mickey , определено самата игра има потенциал. Определено, Спектър ще е автора, който ще продължи авантюрите на най-деликатната си звезда - Осуалд, полубратът на Мики Маус.

Осуалд е звезда от създаването на компанията, още немите и анимирани герои бавно се движат по екрана. Сега Осуалд е озвучен,с гласа на Франк Уоелкър, озвучавал Megatron от поредицата Transformers и Фред от Scooby Doo. Сега Осуалд ще проговори след 85-годишно  мълчание.


"Желаем да хванем неговата завладяваща енегия", допълва Спектър, "В първите епизоди Осуалд дор откача за малко главата си и я ползва като топка за боулинг". Ето такива нетипични сцени, които може да ви се видят странни в анимационен филм са доста увлекателни.

Epick Mickey 2: The Power of Two е наполовин платформър и наполовин екшън, така че не мислете, че ще мине само с подскачане. Мики ще съхрани познатите от оригинала нападения с четката за рисуване и ще я ползва, за да сменя пейзажа. Аналогично на скицника на някои аниматор, Мики ще има възможност с едно движение на четката да отнема части от обкръжаващия ни свят. На свой ред Осуалд ще бъде окомплектован с мини дистанционно управление, с помощта на което ще контролира всичко. Да, Epic Mickey 2 е една наистина щура игра.

От заглавието е видно, че ко-оп режимът заема основно място в геймплея на The Power fo Two. Той ще е от типа Drop-in, drop-out, което означава, че в даден момент може да се оповете на някой съотбоник, с когото да стигнете до места на които не сте били и се справите с препятствия, които са непосилни за един геймър. А как ще бъде хармонизирана играта, така че двамата съотборници да се забавляват еднакво, дори ако има сериозно разминаване в способностите им?

Щурата камера от първата игра също ще бъде задобрена, категоричен е Спектър, който дори твърди, че в новия й вид тя е отлична, че на практика няма да е необходимо да я контролирате ръчно. Основният нов детайл в The Power of Two си остава озвучението. "Винаги съм желал да изработя мюзикъл!", допълва дизайнерът "Имам превъзходни идеи, които могат да се претворят в геймплей механики. Досега не ми се е отдавало поради различни причини, но сега моментът е дошъл". Дано наистина успее да го разработи, защото Мики и Осуалд са едни невероятни персонажи и ще трябва да се справят със злодея The Mad Doctor.

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 4  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//