Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Rayman Origins

 

Сценарият на играта се развива на много различни места, повечето елементи  са нарисувани ръчно, за да направят атмосферата на играта още по-добра. Някои от творческите решения са малко нестандартнни – в даден момент се рееш в дълбините на водоема, а в следващия миг скачаш върху пълен с горещ пламък казан.

 

Самите епизоди са направени много изпипано и те предизвикват да поемеш с пълна сила героя си. Трябва да се преминеш през доста пропасти и разнообразни противници.

 

 

В началото на приключението, твоят герой може само да бяга и подскача, но постепенно ще придобие и много други умения – да се лети във въздуха или да се катери по стените.

 

Отначало играта не е трудна, но постепенно ще имате доста препятствия и това ще изисква пълна концентрация от вас. На моменти, епизодите стават доста по-трудни,с въртящи остриета, чудовища с остри шила и вилнеещи мълнии. Независимо от това контролите са направени чудесно, като  чувствате, че владеете положението. Интересното е, че няма нужда  да преигравате едно и също ниво по-няколко пъти.

 

Ако трябва да посочим недостатък на Rayman Origins, това ще са битките с босовете. Някои от тях трудно се преодоляват, като редуват се трудни сражения, което създава чувство за неподреденост, нестандартно за цялата игра.

 

На практика, играта е пълна с приложения към основната авантюра. Може да се съхраняват ресурси от различни прикрити или трудно достижими райони. Някои от тези ресурси дават придобивки, но във втората част на играта тези ресурси стават необходими за авантюрата и често трябва да се връщате в предишни нива и да търсите скритите терени.Накратко играта Rayman Origins  е  забавна и интересна, затова не пропускайте да й се насладите.

 

Снимки от играта можете да видите ТУК

Видео от играта можете да видите ТУК и ТУК

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 7  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//