Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Brothers in Arms: Furious 4

Не е задължително да си маниак, за да усетиш, че новопоявилата се игра на Gearbox Brothers in Arms: Furios 4 и незабравимата лента на Тарантино Inglorious Basterds са едно към едно. Естествено, че Ранди Пичфорд и компания ще се опитат да отхвърлят каквото и да е сравнение.

„Накратко, Furious 4 не е взаимствана от Inglorious Basterds, защото, когато филмът направи своя дебют, играта беше вече създадена”, споделя Нуреди Абуд от Ubisoft. Независимо от това филма и Furious 4 са едно към едно, кой каквото иска да казва.

Майк Нюмън, креативният директор на Gearbox Software, не се сърди за това становище на публиката. И наистина предстоящата игра на студиото е прототип на исторически вариант на космическия шутър, при това с аналогични комични детайли, комикс стил и чудесно съчетание на FPS и RPG елементи.


Както в Borderland, персонажите във Furious 4 изглеждат като клика със съмнителна репутация, но за да предизвикаш армия от нацисти и самия Хитлер се иска нещо повече от това да си костюмиран, нали?
И Stitch, Chok, Crockett, Montana, дори Stitch, който е ирландец и обича да поваля противниците с електрошок. Chok е индианец с остра томахавка, а Crockett е южняк от Тексас, в чиито ръце каквото и да вземе е потенциално оръжие. Дървар в цивилния си живот, Montana е грамаден, сърдит и размахва с лекота в ръцете си неудобна картечница, с която е държал и топоришката. 
Независимо от сърдите си герои, Furious 4 няма да бъде само динамичен екшън, а тук ще се удовлетворите на една добра ролева система.Хубавото е, че Furious 4 може да я играете в кооп режим. Тази мода се запазва и само може да се надявате, че авторите на играта ще я дооформят и за сингъл режим да е занимателна.


Малко преди да дебютира играта екипът, създателите категорично твърдят, че гадният завой в поредицата Brothers in Arms не е филмово вдъхновение.

„Ако наистина бяхме сигурни в успеха на играта, просто нямаше да я създаваме, защото щеше да бъде много лесно”, откровеничи Нуредин Абуд. „Надяваме се следващото конзолно поколение, да ни подскаже, как можем да направим нещо по-различно”.

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 5  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//