Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Star Wars: The Old Republic

Когато компанията BioWare, обявиха разработката на масовата онлайн ролева игра на „Междузвездни войни”, много играчи се надяваха, да получат нещо динамично и увлекателно. На практика те са едно от водещите студиа в разработките на RPG-та и определено можем да кажем, че са се справили.
 На практика Star Wars: The Old Republic върнаха много геймъри пред мониторите. Затова ще се опитаме да дадем подробно превю по темата – ще представим всички любопитни факти, за Star Wars: The Old Republic – втората масова онлайн видео игра по „Междузвездни войни”.

 

Сценария се развива нейде 3700 години преди събитията от нашумелите филми на Джордж Лукас и 300 години след събитията в Knights of the Old Republic. Мир цари между империята на Ситите и галактическата Република. Той е почти на границата с веонни действия, когато играта започне, започват и размириците. Джедаите са се изместили от Корусант на Тайтон, а Ситите, ръководят Корибан, където се намира тяхната Академия.


Още в началото ще разберете, че всяка враждуваща организация има четири героя. Тоест на практика ще разполагаме с цели осем Knights of the Old Republic игри.


Естествено, че авторите от BioWare ще обърнат повече внимание на механика в играта. Примерно обявения на E3 клас Smuggler, той е прототип на Хан Соло – култовия подкупен герой на Харисън Форд. Дизайнерите са изработили невероятно перфектна система за прикритие, която никоя друга категория герой нямат.


Даже говорителят на BioWare заяви официално, че играта с двете стандартно враждуващи организации ще бъде ивонативна. Той е убеден, че тя ще бъде едно наистина уникално преживяване. Имайте пред вид това, че сте решили вашият герой да е от Империята на Ситите, не означава, че той ще бъде негаативен. Определено, напредвайки в играта, ще се изправяте пред различни задачки-закачки, които ще са решаващ фактор за развитие на вашият герой и това ще предопредели изхода на играта.


Интересното тук е, че всички диалози ще бъдат озвучени, което ви създава илюзията, че сте във филмова продукция. Те ще бъдат пресъздадени от професионални актьори.


Съществува една нестандарна идея, играчите са „отделени” от обкръжаващият ги свят в ключови моменти. Дори решенията, които ще взимате по време на мисиите, ще имат различни последствия за в бъдеще.
Що се касае за специалните умения, очаквайте всички класически за поредицата приложения. Ако изберете да играете като Сит лорд, ще можете да душите клетниците, да ги режете на парчета с бластера си и др. BioWare дават възможност да се носят по две оръжия наведнъж, което е плюс към допълнителни, специални нападения.

Отначало Star Wars: The Old Republic ще ви направи впечатление за сингъл игра, отколкото на MMORPG. Определено има в изобилие класическите за жанра детайли. BioWare са вложили доста труд и средства относно графичният дизайн на играта, това определено личи при сраженията. Геймърите са възхитени и техните реплики са от сорта, „имам чувството, че гледам филм”.


Накратко – това е игра с невероятна динамика, красив дизайн, увлекателна, какво му трябва на един Star Wars фен?

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 8  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//