Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Call of Duty: Black Ops на прима виста

Най-новата игра Call of Duty: Black Ops създаде много въпроси, но и даде много отговори. "Попаднали сме в  свят, за който представите ни са погрешни". Сюжета в играта дълго се проследява. Попаднали в тази история вие откривате и научавате значително много факти от нея. Наистина трябва да се признае, че голяма част от нещата са спестени поради простото неудобство, че някои неща не се променят. Някои действия в играта са били актуални и през разгара на Студената война или конфликта във Виетнам. Treyarch се осланя само на тези събития и действия, като иска да се изтъкне това, което се случва извън общественото внимание .

 

 

Действието започва с бавен кадър от заснежените тундри в Русия през 1968, след което започва пилотиране на самолет SR-71 Blackbird от първо лице във военновъздушната база в Северна Калифорния. Самолета се изскачва високо в небето и е приготвен за разузнаване на вражеска територия. Играча се появява на пътя и забелязва фигури, които извършват движение към него. Накрая се разбира, че това са наемници, а самолета може да лети над 80 000 фута над земята, което е равно на 25 000 метра.

След това вие се оказвате в гората скривайки се под шумата докато наоколо обикалят руски преследвачи. След което вие с екипа си излизате от храстите, спускате се по заснежената планина и буквално за минути започвате да нападате наблюдателницата с престрелка в стил Call of Duty. Методът по, който се вмъквате през прозореца е уникален защото най-хубавите моменти са в забавен каданс.


След това в играта наблюдаваме стотици начини за причиняване на болка. Боеприпасите, които се ползват са типични за 60-те години автомати. А, когато напрежението е до краен предел, снайперист с арбалет, като сянка убива тихо и незабелязано наред. Независимо, че може да убива само по един човек, арбалета може да обстрелва с прикачени за целта бомби.  В крайна сметка наблюдаваме войник със забита в крака стрела-детонатор, която мига само 2 секунди преди да се взриви.

Нещото, което прави впечатление е, това как войниците коментират помежду си ситуацията. Гледали сме го и преди, но този път всичко е значително по добре. Накратко тук виждаме идеи как може да се премине определена задача с препятствие и др.

Treyarch се придържа играта да следва определена история и да не се отклонява ни най-малко, нещо което непрекъснато се случваше в Modern Warfare 2.

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 8  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//