Login Tools
A+ A A-
Вторник, 21 Февруари 2012

Dead Space 2

Dead Space 2 стана популярна на Е3 2010. На представянето й ЕА и по конкретно Стийв Папоутсис излезе да покаже нещо иновативно и ведро. Хубавото е, че сюжета от първата част на поредицата продължава. Clarke e увлечен от вакуума в космоса, след което пада на Земята директно върху огромно чудовище. На следващият ден Папоутис представи продължението на поредицата на Playstation. На пресконференцията ЕА имаха свой щанд, където може да видите неща, които ги няма в кадрите на играта.

Ще се опитаме да предадем по-реалистично впечатления на геймъри от играта и това, което са видели на щанда на ЕА.

 

Независимо, че демонстрацията на играта е само петнадесет минути в нея се вижда много подреденост и логична последователност.  Което автоматично подрежда играта, не само, като научно фантастичен хорър, а и нещо повече. На самият декстоп се вижда, как Исак трябва да спре гравитационно привличане с помощта на телекинеза и мини игра. Според нас не е необходимо, да разясняваме детайлно самата игра, защото ще загубите интерес към нея, но единственото което можем да кажем, че трябва да имате невероятен слух.

Едно от предизвикателствата пред които ще трябва да се изправите е огромен вентилатор по средата на стаята, който ще е пречка за вашето преминаване. Но, определено геймърите нямат търпение да усетят трудността на играта. Промените не са чак, толкова фрапиращи, но има неща които ще ни доставят удоволствие, че са променени. Преди всичко Dead Space 2 е страхотна игра изпълнена с динамичност и много интересни предизвикателства. За да сте наясно, с всички промени, просто следете всичко свързано с играта до официалното й излизане на 25 януари 2011г.

Вход за потребители

Искаме да знаем

Желаете ли да пишем ревюта за PS Vita?

Най-четено

Twitter Facebook E-mail

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 6  гости и един потребител и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Всички права запазени DataCore-BG 2011 - 2012

Log in to your account or Регистрация

//