Login Tools
A+ A A-
Вторник, 21 Февруари 2012

FIFA Soccer 10

Не много отдавна ЕА дадоха възможността на своите фенове, да се запознаят с най-новия им спортен продукт - FIFA 2010. Първата промяне която ще забележим веднага е Дейвид Рутър (David Rutter) и новият "dribbling" система или накратко - новият, далеч по-разнообразен начин за управление на виртуалните ни футболисти. Ако досега те имаха само осем посоки на движение, то сега имат възможност да се завъртат на 360 градуса и имат пълна виртуална свобода. Като се опираме на това чудесно нововъдение, Рутър заяви, че топката ще може да бъде не само координирана, но и хвърляна във всяко едно направление. "Това допринася на играчите истинско усещане за пълна свобода!" - допълни той в официалното си изказване.

 

Всичко това допринася на геймърите истинско удоволствие, за тези който са любители на спорта, това може да се види нагледно в рекламните клипчета на играта. Възможностите, които създателите са внесли като новости, са много. Можем смело да твърдим, че фрапиращо е променено най-много сблъсиците между играчите в спор за топката. Техният реализъм и идентичност са перфектни.

Друга интересна промяна е чисто новата система за отношение на играчите далеч (от) и около топката. Мимиките им, начина им на поведение, са изцяло продиктувани от реалността около тях. Ако действието се развива в другия край на терена играчът е отпуснал и вял. Но в момента, в който действието е непосредствена близост до играча, той напълно се променя, става бърз, динамичен в реакции и движения. Халфовете вече съвсем професионално успяват да преценят къде е заплахата и съответно да й се противопоставят.

В полза на геймъра, оттук-нататък, вече работи и изцяло нова система, която директно ще информира кога собственика на топката е, пред заплаха от налитащ противников играч. Много други свежи въведения ще отразите по-време на играта и в начина, по който играчите овладяват топката, както и в действията на защита. Промените в тези случай отново не са положителни и са в интерес да създават удоволствие на самите ползватели. Като пример ще дадем защитника как изчиства с лек финт топката  от линията.

Тренировъчния режим също е подобрен, като една от тях е, избора на брой играчи, с които може да тренира вашият фаворит. Накратко този режим предоставя една перфектна занимавка и за уплътняване на свободното време.

Да не пропуснем и подобрението при което вратарите центрират. От корпорацията създателите обещават, че ще се опитат да изчистят всички бъгове и грешки, особено пропадането на топката след шутиране, ще бъдат сведени до минимум. Много от футболните запалянковци изказват разочарования, че понякога тези същите изпълнения, са прекалено силни, затова това ще бъде втората корекция в играта.

Ще забележим, че в играта има и разни по-дребни, но пък интересни и ефектни благинки, като новия "моментум метър”. Той ще ви дава идея за вашите бъдещи действия, например дали да бъдете нападателни, активни или пасивни и др. Подобрение има и в симулираните мачове, като тяхната игра ще бъде далеч по-реална, тъй като те ще се изграждат основно на състоянието, формата и качествата на футболистите от двата тима. Мениджмънта на тимовете също има някои придобивки, които ще ги усетите по-време на игра.

С една дума ФИФА е мечтания футболен симулатор от всеки геймър, който го очакват от години - дали това ще оправдае техните очаквания или ЕА ще предложат просто поредната игра, можем да разберем ако я опитаме.

Вход за потребители

Искаме да знаем

Желаете ли да пишем ревюта за PS Vita?

Най-четено

Twitter E-mail RSS

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 6  гости и един потребител и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Всички права запазени DataCore-BG 2011 - 2012

Log in to your account or Регистрация

//