Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Max Payne вече и за iOS

 

 

Rockstar Games обяяви, че от Max Payne Mobile може да бъде смъкната за устройства на Apple. За Android играта ще е достъпна след 26 април.

Създателите характеризират заглавието като стандартно "Max Payne изживяване за PC", но преработено за по-мини устройства и с HD графика, връзка със Social Club и контроли, които може да сменяте.

Max Payne Mobile ще може да бъде качено на следните iOS устройства:

- iPhone 3GS
- iPhone 4
- iPhone 4S
- iPod Touch 4
- iPad
- iPad 2

 

Steam топ 10 за периода 02.04-10.04.2012г.

 

Ролевата игра The Elder Scrolls V: Skyrim отново е на чело в класацията за най-успешно заглавие в Steam, следвана неотлъчно от Age of Empires Online и Blur.

Ето я и цялата класация за периода 02.04-10.04.2012г.: 

1. The Elder Scrolls V: Skyrim

2. Age of Empires Online

3. Blur

4. Sins of a Solar Empire: Rebellion

5. Magic 2012 Gold Bundle

6. Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai

7. Trine 2

8. Counter-Strike: Source

9. Kingdoms of Amalur: Reckoning

10. X Superbox

Dark Souls за PC през лятото

 

NeoGAF новото списание PC Action затвърди подозренията, че Dark Souls ще се появи и за PC. При това още през август 2012г.

Програмистите допълват, че новата версия на екшън-ролевата игра ще притежава няколко нови боса, но като основно ще бъде аналогично на конзолното.

DLC се променя в края на ME3

 

BioWare обяви Mass Effect 3: Extended Cut - безплатен даунлоуд пакет, който ще ошири действиятс в края на известната екшън-ролева игра.

Той ще допренесе още яснота на финала, прибавяйки анимации и сцени в заглвната част. По този начин любителите ще научат допълнителни неща и за това как всъщност свършва тяхната лична авантюра.

Mass Effect 3: Extended Cut ще излезе за всички платформи през летните месеци. Все още не е ясно на коя дата.

Sniper Elite v2 ще се появи с демо

 

Снайпер симулатора Sniper Elite v2 ще се появи, като демо версия за XBOX Live и PSN още през следващата седмица.

Демото ще ни отнесе в ролята на Карл Феърбърн, единица от американска спец част, който под прикритие ще се прокрадва в унищоженото от бойните действия градче Шьонеберг.

На практика Rebellion при Sniper Elite v2 е доста интересна, след като се има предвид скорошния провал на студиото NeverDead. 

Очаквайте наскоро Tiny Troopers за РС

 

Iceberg Interactive представя Tiny Troopers - екипна екшън игра, творение на финландското студио Kukouri Mobile Entertainment.

Тя ще се появи за PC и Mac през октомври на тази година.

"Tiny Troopers отлепи като мобилна игра, но скоро набра огромна скорост, че създадохме и за PC, и Mac версии" - заяви Ким Соарез, изпълнителен директор на Kukouri. 

Max Payne 3 с дебют на PAX East

 

Не е истина, но е неоспорим факт - след като беше спирана дълго време, Max Payne 3 най-сетне ще стане реална за играчите.

Естествено, до дебюта на играта все още има месец и половина, но от Rockstar заявиха, че ще бъдат на изложението на PAX East 2012 и ще разреши на посетителите да пробват новото заглавие. Все още не се знае, коя част от играта ще бъде достъпна, но по всичко личи, че иде реч за мултиплейър режимът. 

Wii U се появява на 18 ноември

 

Wii U - най-новата конзола на Nintendo, която ще се появи на пазара в Северна Америка на 18 ноември 2012, неделя, а в Япония – след седем дни. Категорични са от WiiUDaily, които са получили имейл от японски предприемач.

Оригиналната конзола Wii излезе на бял свят на 19 ноември 2006 г., отново в неделя.

Относно  европейската премиера не се знае нищо. 

Показаха Worms Revolutions

 

Team17 Software представя разработката на Worms Revolutions - най-прекрасната част на своята известна ролева игра с червеи - която ще се появи за PC и конзоли през третото тримесечие на 2012 г.

Създателите твърдят, че играта ще предостави чисто нов гейм-енджин и много нови функции. Естествено ще има и от старите и познати екстри, като супер овцата и свещената граната, ще бъдат съхранени.

Epic замисля MMOG

 

Nixelpixel заяви, че са намерили доказателства, че Epic Games планира направата на масова мултиплейър онлайн игра.

Оказва се, че момчетата разполагат със CV на стажант в китайското подразделение в компанията, в което се казва, че към момента действа като "програмист на MMORPG от ново поколение".  В друго CV пък друг служител от Epic Games China се занимава с писането на сорса MMORPG от ново поколение.

Видно е, че новият проект на Epic Games China е масова мултиплейър онлайн игра.

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 7  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//