Login Tools
A+ A A-
Събота, 15 Юни 2013

Пулсар организира диаболичен купон

 

15 май 2012 г. е изконна дата в календара на истинския играч на Diablo и екшън-ролевите игри въобще. Във връзка с официалният дебют на третата част на популярното заглавие на Blizzard, чиято разработка беше почти десетилетие, „Пулсар“ има удоволствието да ви покани на специален диаболичен купон.

 

Заповядайте на 14 май 2012 г., в 19:00 ч. в софийския клуб “Blender” (централен подлез на НДК, срещу фонтаните), за да отброите заедно часовете до края на компютърните игри такъв,  какъвто го знаете, заедно със стотици други фенове! Именно тогава ще може да сред първите в света, които ще получат своето копие на Diablo III в ръце.

 

Guild Wars 2 ще се появи наскоро

 

NCsoft и ArenaNet официално показаха публично бета уийкенда за Guild Wars 2. От 27-29 април стотици хиляди маниаци, които са заявили предварително играта, ще могат да посетят Тирия. 

 

Възможността по която геймърите могат да си осигурят достъп до Guild Wars 2 бета уикендите, е да са си закупили Guild Wars 2 Collector’s, Digital Deluxe или Standard/Digital копия на играта. Като цяло към достъпа до бета тестовете, геймърите ще получат и ти дни по-ранен старт от официалният, както и специален ин-гейм предмет Hero’s Band. Ще излязат новите бройки от Pre-Purchase пакета на играта у нас съвсем скоро. 

 

 

Телевизори на LG само за геймъри

 

LG разработи своето ново поколение Cinema 3D Smart телевизори у нас. Освен с перфектен дизайн, Smart опциите и магическото дистанционно, те се различават и с една особеност, направена само за геймърите – Dual Play.

 

Тя позволява на всеки, който желае да играе на видео игри на своя телевизор, да изпита удоволствие на картина в цял екран (в 2D) чрез два различни модела известни очила. Така двама играча могат да се състезават и да виждат картините на цял екран, без да усещат неудобството от малко изображение. Накратко – край на неудобството от т.нар. split screen. Перфектно, нали?

 

Binary Domain на пазара през април

 

Най-накрая през април SEGA подтвърди, че конзолният екшън от трето лице Binary Domain ще се сдобие със своя РС версия, сега вече е обявена и датата на нейната премиера.

Играта на авторите на поредицата Yakuza ще бъде на лице на 27 април, докато за официална продажба ще се появи на 18 май.

За тези, които искат да играят предварително, са предвидени и два приордър бонуса - Dan Marshall Pack дава бионик ъпгрейди и нови оръжия, а Multiplayer Pack предлага нов клас и нов терен, които да употребяват онлайн.

Apple разработва гейм конзола

 

Определена част от онлайн пространството се зариби по повод срещата между мениджъра на Apple Тим Куук и създателя на Valve Гейб Нюъл. Според сайта Cult of Mac феновете на имат възможността да бъдат зарибени, защото чрез това сътрудничество може да се породи нещо мащабно.

Първоначалната среща Куук-Нюъл е за задачите на Valve да разработи геймърския хардуер, които компанията предлага от скоро.

The Witcher 2: EE се появи

 

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition може да бъде свалена през официалния сайт под формата на пач за притежателите на оригиналното издание. Аналогично на подобреното издание на първата част, и това ще предостави много нови опции.

Откриваме още авантюри из непосетени досега райони. Така например ще обиколим подземна система от помещения под Loc Muine, борова гора в планините Loc Muine и един мистериозен пещерен проход. Новите забавления ще добавят около пет часа допълнителна игра.

 

Rune с продължение!?

 

Facebook страницата на Rune - известната от недалечното минало екшън-авантюрата на Human Head, посветена на скандинавските легенди - е вече онлайн. Дори се чува за продължение!

"Замислили сме за разработка на втора част на популярната класика Rune", се чете в социалната мрежа.

За сега Human Head работят по Pray 2. Мълвата носи, обаче разработката на шутъра е застопорена.

 

Demon's Souls спира сървърите си в края на май

 

Сървърите на уникалното RPG със сървайвъл детайл Demon's Souls ще бъдат спрени в края на следващия месец, обяви Game Informer.

Спирането на онлайн компонента на PS3 ексклузива се предполагаше да е на по-ранен етап, но следствие на горещите молби на маниаците Sony реши да остави сървърите работещи още определено време.

За последно ще можете да поиграете онлайн на Demon' Souls вече е 31 май 2012 г.

Quake 4 за XBOX360 през лятото

 

 

Bethesda официално заяви, че ще издаде ново издание на шутъра Quake 4 за XBOX360, което ще се появи през лято.

Все още не се знае дали седемгодишната игра ще има някакви иновации, но цената й ще е 19.99$.

В новия си вид Quake 4 е издадена от Activision, но компанията id Software ще бъде собственик на бранда. В момента то е част от дъщерните студия на Bethesda и студиото очевидно е решило да се възползва от това.

Пахтър: Мнението на геймърите не е меродавно!

 

Нашумелият анализатор Майкъл Пахтър за пореден път изуми гейм индустрията като се изказа срещу анкета до маниаците и тяхното влияние върху рзработването на игри.

Повод за неприятните думи на Пахтър са нашумелите протести около края на Mass Effect 3, които принудиха BioWare да вземе мерки за смяна на сюжета.

"Убеден съм, че негодованието на маниаците не само няма да спре продажбите, но дори ще ги покачи", заявява Пахтър по повод Mass Effect 3. "За жалост, това, че им даваме каквото искат само ще ги настрои повече следващия път. Така играчите ще се почувстват по-смели и ще предявяват все по-големи претенции за в бъдещи игри".

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 7  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//