Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Diablo III бе победен само за 13 часа

 

Едвали, това ще ви впечатли, но си заслужава вниманието. Геймър с ник Yoshichan превъртя играта Diablo III на нормална трудност за около ½ от деня. Прочетете още: Diablo III

Прочети още: Diablo III бе победен само за 13 часа

Steam топ 10 за периода 23.04-30.04.2012г

 

Безспорната игра за изминалата седмица в класацията за най-отиграни игри в Steam е сървайвъл хорър авантюрата The Walking Dead на Telltale Games. Хита -  Legend of Grimrock - е на десето място.

На второ място е Torchlight II, следвана от Sniper Elite V2.

Ето и класацията:

1. The Walking Dead

2. Torchlight II

3. Sniper Elite V2

4. The Elder Scrolls V: Skyrim

5. Risen 2: Dark Waters

6. Serious Sam 3: BFE

7. Warhammer 40,000: Space Marine

8. The Witcher 2: Assassins of Kings

9. Dead Space

10. Legend of Grimrock

 

Shadowrun Returns oбра над $1,8 млн.

 

Kickstarter студиото на Shadowrun Returns свърши. Над 36 267 души дариха общо 1 836 447 долара.

Припомняме ви, че първоначалната задача на разработчика Джордан Уейсман и неговото студио Harebrained Schemes LLC беше едва 400$ хил.

Следствие на новата сума можем да очакваме въвеждането на още един игрови град, Linux  ексклузивна куест линия, която ще включва персонажи от предишните игри от поредицата и т.н.

God of War ще има мулти режим

 

Sony доказа, че God of War: Ascencion - най-новата част от авантюрата на Кратос - ще включва и кооп режим.

Той ще бъде достъпен за до осем играчи наедин път както онлайн, така и офлайн. Освен това можем да се надяваме на различни кооп режими, възможност за смяна на външния вид на воините ни, опция за отключване на брони и оръжия и т.н.

След Infinite пристига Bioshock Vita

 

В интервю за Wired Кен Ливайн, основател на Irrational Games, припомня колко време отнема  работата по едно Bioshock заглавие, Infinite. Един път щом бъде завършена, студиото ще почне своя следващ проект.

Сега става въпрос за Bioshock Vita - заглавие за PSP Vita, което беше споменато в рамките на минало годишното E3. То няма да е мобилна версия на Infinite, нито пък ще е римейк на нормалния Bioshock.

Crysis 3 няма да бъде разработена за Wii U

 

Студиото Crytek обича да афишира техническите си възможности на своя уникален CryENGINE, но една платформа, чиито собственици няма да могат да се убедят в тях е предстоящата конзола Wii U.

Казано с други думи, Crysis 3 няма да има версия за next-gen конзолата на Nintendo.

Игрите за периода 30.04-06.05.2012г.

 

Новата седмица няма да предложи ново заглавие, това което може би си струва да се отиграе е Sniper Elite V2. След краха, наречен NeverDead, английската компания Rebellion има нова възможност да покаже, че може да работи по-добре с продължения, отколкото с оригинален проект.

Ето две игри, които препоръчваме през новата седмица:

Nexuiz (шутър, PC) - 3 май
Sniper Elite V2 (стелт, PC/PS3/XBOX360) - 4 май 

Представиха Anno 2070: Deep Ocean

 

Ubisoft официално оповести разработката на Anno 2070: Deep Ocean - следващият адон за известната стратегия, който ще се появи на пазара наесен. Както подсказва неговото име, той ще ни заведе до дълбините на океана.

Ето какво ще видим в Deep Ocean:

Цивилизационно ниво от ново поколение. За първи път в сценарият на поредицата Anno, един адон допълва подобно нещо: Tech фракцията ще се разпростре от популационния клас Genius.

Codemasters вече е Codemasters Racing

 

Codemasters обявиха, че ще се разграничи от всички останали жанрове игри, с изключение на състезателните симулатори, и вече ще се казва Codemasters Racing.

 

Предстоящите заглавия, като F1 2012 и Dirt Showdown ще са под новото име на компанията.

 

Една от причините за това решение е опита за освежаване на поредицата Operation Flashpoint с Red River, както и на спиране на вътрешното студио на Codemasters, автор на шутъра Bodycount.

 

Геймъите на SWTOR критично намаляват

 

През началото на годината EA обяви, че приблизително два милиона души играят на Star Wars: The Old Republic – дългоочакваното MMORPG на канадците от Bioware.

 

 Анализаторите от Cowan & Company са категорични, че тази бройка въобще не е реална. Според тях до март 2013 г. активните потребители ще са приблизително около 1,25 млн.

 

„Считаме, че EA се опитва да преувеличава заради съдържанието в финалния етап от играта с ъпдейти като този, който пусна съвсем скоро. Първоначалната скорост обаче започва да намалява. Именно затова сме по-скоро скептични да дадем една по-резервирана прогноза за бъдещият брой на потребителите“, допълва Дъг Крьоц от Cowan & Company.

 

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 12  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//