Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Blizzard рестрикна хиляди измамници в Diablo III

 

Крайно време геймърите да разберат, че Blizzard не толерират никакви измами чрез хакове, чийтове, ботове, модове и други, които възпрепятстват истинаската игра.

Те отдавна излязоха с предупреждение, че ще рестрикнат всеки, който извършва измами в Diablo III. И не закъсняха с изпълнението на заканата, вече няколко хиляди геймъри са рестрикнати от хек-енд-слеш ролевата игра, което се разбра от форума на играта.

Tex Murphy ще бъде завършена в срок

 

Tex Murphy - Project Fedora най-накрая намери инвеститор и проекта ще бъде завършен в срок.

Отначало разработчиците са имали нужда от петстотин хиляди $. Сега те притежават над петстотин хиляди.

В новата игра ще има най-добрите детайли от стандартните Tex Murphy игри - научнофантастика, перфектни реплики, чудесни персонажи. Като феновете ще се радват на 3D графика, красив интерфейс и др.

Beyond: Two Souls

 

Beyond: Two Souls се нарича новата игра на компанията Quantic Dream. Зад нейното осъществяване е невероятният дизайнер и разработчик Дейвид Кейдж, с участието на Елън Пейдж. Прочетете още: Beyond: Two Souls

Прочети още: Beyond: Two Souls

ХВОХ360 е разработен в дългосрочен план

 

Конзолното разширение няма и намерение да си тръгва и както Sony, така и Microsoft няма да му позволят.

Експерти на софтуера ХВОХ360 са категорични, че поне още няколко години ще се задържи и засега няма нужда от пръскане на излишни финанси за нещо друго.

 ХВОХ360 е на върха, считат те и се държи перфектно, определено вложените ресурси в него са за по-дълъг период, допълват спецовете.

Microsoft стъпи в конзолната търговия с ХВОХ преди повече от десетилетие и винаги техните проекти са били в дългосрочен план. Истината е, че ХВОХ360 е хит в световен мащаб така, че не се нуждае от никакви промени.

Технически проблеми забавят появата на Dark Souls PC

 

Преди два месеца From Software бяха категорични, че ще разработят Dark Sоuls за РС, всички маниаци очакваха с нетърпение появата му. На практика, това обаче ги затрудни. Дори  продуцентът на компанията си призна, че процесът на работа върви бавно не е както са се надявали. Появили са се неочаквани технически проблеми, който не са били планирани, като броя на кадри излизащи в секунда и др.

 

 

Това несъмненно се е получило пт не дотам големият опит при в портването им за РС. Отначало те са били с нагласата, че няма да бъде трудно, но в процес на разработка всичко се объркало. Към днешна дата все още се мъчат да решат този проблем и засега все още не са постигнали резултата който искат.

По принцип РС игрите не са особено търсени в страната на изгряващото слънце и на компанията досега не й се е налагало да се прави това досега.

 

Скрийншоти от Aliens: Colonial Marines

 

В Blue's News се появиха няколко нови скрийншоти от Aliens: Colonial Marines. Оказва се, че така  очакваният шутър на Gearbox Software ще излезе през 2013г. По всяка вероятност скрийншотите са от конзола, за жалост на PC геймърите.

PC версията на Future Soldier се отлага

 

Неприятна изненада - Ubisoft стопира PC версията на Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier. Това спиране не е за първи път, като от разработчиците ни дума, ни стон защо?.

На практика трябваше да я видим сега на 12 юни, но за сега феновете ще са в очакване.

Едно само е успокяващото, когато се появи за PC, тя ще поддържа DirectX 11 и множество графични добавки. 

The Last of Us ще се появи през 2013 г.

 

Още отсега се знае, че предстоящата година 2013г. ще бъде доходна за Sony, след като се разбра, че Beyond: Two Souls и God of War: Ascension – ще се появят през зимата.

 Спряга се, че и The Last of Us е на път да види бял свят тогава. Независимо,че бе обявена през 2011 г., то The Last of Us ще я видим през 2013г.

Rayman Legends а чудесен кооп режим

 

Rayman Legends за Nintendo WiiU притежава разширен кооп режим.

 Вече до петима играчи спокойно могат да играят, като отиграването е различно - според героя и контролера, който употрбяват. Rayman Legends вече има Wii-U Gamepad и Pro Controller, което е повече от добре.

 

Героите имат строго определена функция и всеки един от тях ще извършва определена дейност при преминаване на нивото. 

 

XCOM: Enemy Unknown през есента

 

Част от поредицата XCOM, който е с заглавието XCOM: Enemy Unknown, ще се появи на пазара през есента, заяви производителя 2K Games.

Есенното стартиране се отнася за Европа и Америка за трите й версии - РС, PS3 и XBOX360.

Ако очаквате да видите играта и искате да и се порадвате, може да ползвате и бонус Elite Soldier Pack, който включва ветерани, изработени по стандартни XCOM игри.

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 7  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//