Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Black Ops 2 с увеличен капацитет

 

РС модела на Call of Duty: Black Ops 2 ще притежава Dedicated сървъри, което е голямо щастие за играчите.

На практика новата игра ще предостави същата ефективност на РС играчите, каквато съществува в онлайн шутърите - Call of Duty: Modern Warfare 3 и Battlefield 3.

Resi 6 многократно по-добра

 

Феновете, които имат съмнения дали ще получат интересна авантюра с играта Resident Evil могат да не се притесняват - според разработчиците тя ще е многократно по-дълга от предишната версия.

Това заяви главният мениджър на компанията и увери, че всичко е предвидено по план и маниаците ще бъдат предоволни от новата разработка.

Като се знае, че има три различни сюжетни линии, това предразполага към повече време за игра.

Starcraft: Ghost е в забвение

 

Относно  Starcraft: Ghost?" Blizzard просто я забравиха и не смятат да влагат усилия и ресурси в нея.

Те не са сигурни, че никога няма да работят върху нея, но на този етап нещата са такива. Управителите на компнаията производител се оправдават с липса на подходящ екип, а на практика по-скоро става на въпрос за влагане на финансов ресурс, който не са сигурни дали ще бъде оправдан.

Unity 4 вече на линия

 

Unity Technologies офоциално представи Unity 4, който дава възможност на всеки разработчик , да създава игри и приложениея за различни платформи.

Unity 4 ще предоставя нова Mecanim версия за персонажите, DirectX 11 закрила, супер съвременна мобилна графичност и Adobe Flash и Linux, като ново място за популярност.

AoE Online придобива облика на F2P игра

 

Ново обновение ще пресътвори Age of Empires Online от pay-to-win в реална free-to-play динамика.

Накратко - геймърите ще се докоснат до съдържание, което доскоро беше заплатено. Като технологичните предмети ще са отключени, т.е. няма да броите пари за последното ниво.

Ще има и нова парична единица - т.нар. Empire Points. Тях ще събирате по време на игра или ще си ги закупувате през Steam. 

Ще има промени и в Alliance Wars - състезание, което проведете с други играчи, промени в изкуствения интелект и визията, допълнено с Vanity Armor и др.

Crytek надскочи Unreal 4

 

След като разработчиците на Gears of War завладяха геймърите с новия си Unreal 4 енджин, от офиса на Crytek педставиха прощъпулника енджин за стар модел.

Определено пробите, който феновете на Epic правят с Unreal 4 показват детайли, които CryENGINE ги имаше преди три години.

Към днешна дата нивото на CryENGINE 3 е същото като на Unreal 4, който съществува вече три години. Всеки може да направи сравнение със старите клипове от сегашните представяния на Game Develiopers Conference.  

38 Studios на съдебен спор за 2,5 милиона $

 

Инвеститорска къща спонсоририла изцяло 38 Studios, е внесла съдебен иск срещу собственика му Кърт Шилинг за два милиона и половина долара.

Следствие на рецесията студиото фалира, като само е покрило кредитите си и официално бе, критикувано за краха на играта Kingdoms of Amalur.

Независимо, че са новобранци в гейм индустрията, за кратко време успяха да натрупат завидно финансово състояние. Неговият собственик беше цели 20 сезона в лигата, след което се оттегли от бейзбола и само за няколко месеца основа студиото Green Monster Games, по-късно наименовано в 38 Studios. 

Gamescom ще е сбирка на таланти

Да, определено за радост на геймърите Sony няма намерение да си ходи! Независимо, че до преди седем дни управата на корпорацията беше взела друго решение, вече е сигурно, че ще се утвърждават на европейския пазар.

Конкурент на предстоящото изложение ще им е гигантът ЕА, като състезанието ще бъде оспорвано.

 Gamescom няма да бъде пропуснато от нито една компания в гейм индустрията.
Всички ще се опитат да покажат най-доброто от себе си.

Botanicula достъпна за игра и през браузера

 

Ако сте любител на Botanicula вече може да я отиграете пряко през брауъра на своя компютър, без да качвате нищо.

Независимо,  че нейните разработчици станаха известни с авантюрата Machinarium, това заглавие прилича  повече  на тяхната първа игра Samorost. Опитайте я, ще останете доволни.

Ubisoft се ориентира към киното

 

Ubisoft стана горд собственик на няколко домейна, които явно говорят, че студиото се ориентира към  анимационното кино.

Всеки може да го разбере от имената на  домейните - WatchDogsmovie.com, WatchDogsthemovie.com, Watch-Dogsmovie.com и Watch-Dogsthemovie.com. 

Не е тайна, че WatchDogs е игра, съчетаваща авантюристичната динамика с хейтърски елементи.  Персонажите в нея имат достъп до всеки ресурс.  

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 11  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//