Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

A Game of Thrones и за социалните мрежи

 

 

 

Скоро много маниаци на PC игрите ще опитат от новата A Game of Thrones, това ще е през първото тримесечие на 2012 г., както за PC, така и за плейстейшън.

Bigpoint са на път с нов проект на free-to-play MMORPG, който е чиста фантастика, а автора е Джордж. Р. Р. Мартин.  Определено  A Game of Thrones, която ще може да се играе и в социалните директории, ще е нова зарибявка за милиони геймъри.

Геймърите се отдръпнаха от World of WarCraft

 

 

 

Blizzard се оказаха коректни и признаха количеството на истинските играчи на World of WarCraft. Оказва се, че те не са толкова много, само десет милиона. Определено с нещо геймърите са се одръпнали, защото бяха достигнали почти дванадесет милиона.

Mists of Pandaria – следващият експанжън на WoW – не се знае кога ще излезе, защото конкуренцията не спи, а игри като Star Wars: The Old Republic и Guild Wars 2 са надеждата за повече геймъри.

Modern Warfare 3 продадена за 1725 долара

Феновете на Call of Duty са странни хора. Колко странни, ще се запитате вие? Ами очевидно дотолкова, че да са готови да платят баснословни суми за новата част от поредицата дни преди тя да е излязла.

Едва ли е тайна, че копия на Modern Warfare 3 изтекоха почти седмица преди нейната премиера. Този път обаче не става въпрос за пиратски версии, които може да свалите от интернет, а за истински оригинален диск.

Стига да сте готови да се разделите с 1725 долара.

Точно толкова е платил неизвестен купувач в eBay, за да се сдобие с копие от шутъра.

Дали обаче той знае, че Microsoft и Activision вече се заканиха, че играта дори с легитимни копия онлайн преди премиерата ще се наказва с бан, е друг въпрос...

ОБЯВИХА ДАТА ЗА ДЕМОТО НА NEED FOR SPEED THE RUN

Притежавате ли необходимите качества, за да победите приятелите си в скоростно състезание от Голдън Гейт до Импайър Стейт? Electronic Arts Inc. обяви, че геймърите ще имат шанса да изпробват куража си в демото на Need for Speed The Run, което започва на 18 октомври. Като използват емблематичния за Need for Speed поредицата елемент Autolog*, играчите ще се състезават, за да видят кой ще се изкачи на върха и кой ще остане, за да диша праха най-отзад, докато се състезават през Дезърт Хилс в Калифорния и Индипендънс Пас, Колорадо.

 


В демото на Need for Speed The Run играчите ще имат достъп до две мощни суперколи, включително Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni. Вторият автомобил - 2012 Porsche 911 Carrera S – ще бъде отворен, когато геймърите убедят свой приятел да свали демото. То ще бъде достъпно за изтегляне в Xbox LIVE® Marketplace в целия свят и PlayStation®Network в Северна Америка от 18 октомври до 1 ноември, както и в PlayStation Network в Европа от 19 октомври до 1 ноември.

 


В Need for Speed The Run геймърите попадат в напрегнато състезание с високи залози, което непрекъснато ще поддържа усещането, че се намират в опасност.

Температурата се покачва и започва смъртоносен екшън, когато играчите поемат ролята на Джак Рурк и се впускат в състезание с 200 от най-известните пилоти в света за награда от 25 милиона долара в брой. Три хиляди мили безпощаден асфалт от Сан Франциско до Ню Йорк. Без ограничения в скоростта. Без правила.

Без съюзници. Натоварени градски улици, заледени планински проходи и тесни каньони ще тласкат играчите до ръба на шофьорските им възможности. Непрекъснато преследвани от полицията, както и от хората, които желаят смъртта на Джак, геймърите се състезават за живота на персонажа си. Разработена от студиото Black Box, Need for Speed The Run ще бъде в магазините на
17 ноември 2011 във версия за Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii и Nintendo 3DS™.

* Елементът Autolog е достъпен само в Xbox 360, PlayStation 3, PC и Nintendo 3DS версиите.

Продукти на Microsoft обявени за 2014 година

 

 

Случайно попаднахме на списък за устройства Microsoft, които ще си позволим да публикуваме, защото са обявени за 2014 година.
Както сами ще усетите, има обявен продукт на име Xbox”loop”. Той ще се появи през 2013 година нищо, че повечето са кодови, все пак се вижда кой от тях ще е наследник на Xbox 360.

CES 2012
Win8 + WinStore beta
Tango1 launch

MWC 2012
Tango2 SDK

MIX 2012
Win8 RC
Tango2 launch + Apollo announce
Kinect commercial SDK

E3 2012
Xbox SDK, 3G Kinect games announce
Apollo SDK
Win8 RTM

Август 2012
Win8, WP8, Xbox Store launch

Build 2012
XAML+XDE platform
Win8 PU DP

CES 2013
Win8 PU Beta

MWC 2013
Apollo+1 teaser

MIX 2013
HTML platform (IE11)
Win8 PU RC
Apollo+1 SDK

E3 2013
Xbox”loop” announce
Win8 PU RTM

Build 2013
Win9 DP
Xbox”loop” launch

CES 2014
Win9 Beta

MWC 2014
WPN teaser

MIX 2014
Win9 RC
WPN SDK
Kinect SDK update

E3 2014
Kinect HP2 announce
Xbox PU announce

Build 2014
Win9 RTM (IE12)
Win9M RTM
<OSN+1> CTP
Xbox PU preview

Ноември 2014
Win9, Win9M, Kinect HP2 launch
Xbox PU RTW

 

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 5  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//