Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

The Last of Us без мулти плеър режим

 

Не е тайна, че новият хит на Naughty Dog с названието The Last of Us ще съдържа онлайн елементи, повечето играчи си мислеха, че явно става на въпрос за мулти плеър режим, какъвто би бил чудесен за двамата герои в авантюрата.

Но, това няма да бъде по този начин.

По всяка веоятност ще има мултиплейър игра в The Last of Us, са убедени от компанията. Но със сигурност можем да бъдем убедени, че не иде реч само за кооп режим.

The Amazing Spider-Man PC в края на лятото

 

 Е3 2012 Activision преди време загатнаха, че новата Spider-Man игра на Beenox ще излезе и за РС, но това е видно, че това ще бъде през август 2012г.

Конзолните варианти на The Amazing Spider-Man за PS3, XBOX360, Wii, 3DS и DS вече са достъпни, а първите ревюта са повече от добри.

За The Amazing Spider-Man РС  се говори, че ще е само през Steam.

Tokyo Game Show 2012 ще премине с голямо участие

 

По всичко е видно, че през тази година на най-голямото гейм изложение в Азия Tokyo Game Show ще има невероятен на брой участници.

За сега за участие в събитието са заявили около 200 компании, които ще се помещават на около 1700 щанда в Makuhari Messe Сonvention Сenter.

Сред тях са най-популярните представители от Япония, като SEGA, Tecmo Koei, Capcom, Konami и Namco Bandai, както и множество други специализирани автори и компании.

Radical Entertainmet свива производство

 

Чува се под сурдинка от Radical Entertainment, че част от авторите на Prototype, от екипа ще бъдат уволнени. И независимо, че компанията не затваря врати, то ще спре работата си върху някои игри.

За сметка на това ще помага на Activision. Една от причините, които изтъкват от компанията, е отсъствието на приходи от Prototype. 

Ubisoft с дебют на Expendables 2

 

Expendables 2 е е игра изпълнена с авантюри, свързана с филма "Непобедимите 2" и ще я видим през лятото за PC, Xbox Live Arcade и PlayStation Network, направиха изявление от Ubisoft.

Тя е с четиримата най-популярни наемници  - Барни Рос, Гънър Дженсен, Хейл Сизър и Ин Янг и ще предостави взрив от авантюри и военни действия, определящ поредицата "Непобедимите". Не пропускайте да се превлъплатите в тази екшън стратегия, определено ще останете доволни.

Endless Space ще се появи на 4 юли

Космическата стратегия на Amplitude Studios - Endless Space ще се появи на 4 юли, това обявиха разпространителите от Iceberg Interactive.

Прочети още: Endless Space ще се появи на 4 юли

GTA III и Vice City ще се появят в HD за PS3

Легендарните игри на Rockstar Games Grand Theft Auto III и Grand Theft Auto: Vice City ще бъдат преиздадени в HD вариант за PS3.

Прочети още: GTA III и Vice City ще се появят в HD за PS3

Achievements с безплатни MS points

 

В края на лятото онези играчи, които предимно се определят, като Achievements Whore ще могат да ползват свободно без заплащане MS points срещу achievements.

Засега това са само слухове, основани на изявление в Twitter профила на Xbox Live Rewards, където четем:

"Очаквайте в края на лятото: нов метод да се сдобиете с награди, основани на Achievements!"

Има вероятност Microsoft да даде повече подробности, но това наистина е вариант за задържане на редовните играчи.

Okami с HD вариант

 

Една от най-неправомерно критикувана игра за  PlayStation 2 вече заслужи известният HD римейк.

Тук говорим за Оkami, която след  премиерата си в предишната версия за конзолата на Sony притежаваше и варианти за Nintendo Wii и DS, но и двете не блестяха с приличен графичен дизайн.

HD римейкът е кръстен Okami Zekkie-ban, което в превод е Okami Magnificent Version. Резолюцията на новият вариант ще е 1080р и ще захранва моушън контролера PS Move.

Okami HD ще се появи в началото на зимата през PlayStation Network.

WD с безжични рутери от ново поколение

 

Корпорацията Western Digital оповести безжичните си рутери от ново поколение, специално разработени за стрийминг на HD мултимедия. 

 

Според корпорацията, популярна със своите външни РАМ и мултимедийни плеъри, употребяваната Fastrack технология, която открива на момента мултимедийния трафик от онлайн мрежата, и го ъпдейтва за прикачените в общата мрежа игрови конзоли, мултимедийни плейъри, SMART телевизори, таблети, смартфони , компютри и други Wi-Fi устройства.

 

My Net, включващ N600, N750 и N900 двубандови гигабитови рутери с поддръжка на DLNA и UPnP. На пазара в края на юли.

 

 

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 5  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//