Login Tools
A+ A A-
Неделя, 16 Юни 2013

Ако направите пре-ордър на Forza Horizon ще получите един куп бонуси

Геймърите, които направят предварителна поръчка на рейсъра на Turn 10 - Forza Horizon ще получат бонус от Microsoft и по-точно нов автомобил за играта и куп други бонуси, за които ще разберете по-долу.

Прочети още: Ако направите пре-ордър на Forza Horizon ще получите един куп бонуси

Microsoft е потенциален купувач на Activision

След като този месец стана ясно, че компаништа майка Activision Blizzard Vivendi ще търси купувач за дела си в гейм гиганта, вече се очертават потенциални купувачи.

Прочети още: Microsoft е потенциален купувач на Activision

The Walking Dead Episode 2

 

Много често хората са по-жестоки и от всички други живи твари, с това можем да характеризираме епизод 2 на сървайвъл хорър авантюрата The Walking Dead. И ако считате, че предишната версия е опнала нервите ви изцяло изчакайте да видите какво ще срещнете в сегашния. Прочетете още: The Walking Dead Episode 2

Прочети още: The Walking Dead Episode 2

Dead State кампанията свърши

 

Вече приключи Kickstarter кампанията на Dead State – сървайвъл на DoubleBear Productions. Тя вече реализира 150 000$, дори в момента надмина 291 000$. 

На практика, ще видим и Weapon Pack, нови терени (Military Base, Regional Airport, County Fair, Mall), нови анимации, нови съюзници, ъпгрейда и много други функции.

Ако Dead State събере 300 000$, ще видим и City Area и един нов съюзник.

Нова Marvel изненада

 

В San Diego Comic Con ще има определен панел, назован Marvel Video Games, който ще запознае играчите с всичко ново в Marvel.

Ще бъдат предоставени новото ММО Marvel Heroes на Gazillion и Avengers: Battle for Earth на Ubisoft.

Marvel Video Games обаче ще даде и една новост, която се прави от студиото High Moon Studios, създало Transformers: Fall of Cybertron.

Electronic Arts преминават на дигитален вариант

 

Electronic Arts са винаги в крак с иновациите и скоро всичко ще бъде напълно дигитално.

Това заявиха официално мениджърите на EA Games Франк Гибо, според тях традиционната търговия  скоро няма да я има.

Те виждат бъдещето на гейм индустрията, като физическите продажби ще бъдат начини да продават творбите си по-малко, от колкото онлайн.

BloodRayne 2 във вариант за PSN

 Маниаците на BloodRayne 2 определено ще се зарадват, че играта е на път към PlayStation Store като PS2 Classic издание.

Когато излезе на бял свят през 2004 г., BloodRayne 2 не бе радушно възприета. Сега играта ще може да покаже своя блясък, като дигитално копие през PSN, но все още не се знае по какъв начин ще ни изненада.

Blizzard осъзнаха краха на Diablo III

 

Играчите стигнаха много бързо до Inferno в Diablo III, дори разработчиците на Blizzard останаха изненадани. Някои от тях очакват доста бъгове на играта да бъдат оправени, но това не се знае кога ще стане.

Междудругото в US форумите на хек-енд-слеш RPG-то Blizzard си казаха честно, че няма истински endgame геймплей в Diablo III.

 

Естествено, че откриването на предмети не е толкова атрактивно. Много от играчите искат да играят ежедневно, по много. Рано или късно обаче играта ще свърши, унищожаването на противници и намирането на нови предмети е доста забавно, но омръзва. Разработчиците от компанията считат, че тази система е изградена правилно. Трябва да признаят, че Diablo III не е World of WarCraft.

NВA 2K13 с Dynasty Edition

 

Феновете на баскетболната поредица на 2K Sports ще очакват с интерес и новата NВA 2K13, която ще заеме челни позиции.

Той притежава баскетболен скин за контролера на вашата конзола, слушалки на Skullcandy и реална баскетболна топка Spalding с емблемата на играта.

Dynasty Edition ще се търгува за 100$, а изданието ще бъде само за PS3 и XBOX360. 

Tomb Raider ще бъде класическа поредица

Независимо,че тази игра няма да се появи преди началото на идната година, новото Tomb Raider заглавие вече притежава втора версия.

Това заяви един от разработчиците на Crystal Dynamics, според когото авантюрата по никакъв начин не трябва да бъде като отделна игра, а само като ново заглавие в дълга поредица.

Travian
Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 6  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//