Login Tools
A+ A A-
Петък, 14 Август 2015

От Activision прекратили Call of Duty от трето лице

Преди четири години в поредицата Call of Duty можело да има малка промяна. Поредицата щяла да има шутър от трето лице за Втората световна война, но той бил отменен.

Играта щяла да се казва Call of Duty: Devil's Brigade и била разработвана целени девет месеца, но от Activision решили, че рискът да пуснат подобно заглавие не си заслужава.

Тази информация идва от колегите от The Verge, които дори ни показаха ранни скрийншоти от играта.

Идеяата била Devil's Brigade да бъде отборен шутър от трето лице, който се развива в Италия през Втората световна война. Работата върху играта започнала през 2007 година, малко преди примиерата на Modern Warfare.

Devil's Brigade се разработвал от малък екип, а играта залагала на по-бавен геймплей. Играчите трябвало да дават команди на своят отряд. Ядрото на екипа било от трима бивши програмисти на ЕA. Те дори произвели и демо версия на играта, която била посрещната доста добре.

Известно време след това се случи голяма сделка между Vivendi и Аctivision, която доведе до отменянето на много игри. Явно Devil's Brigade е било едно от тези заглавия и производството на играта било прекратено през 2008 година.

Причините за спирането на играта били високите разходи по поддтъжката на екипа, не много опитния му състав и рискът, че играта можело да се провали.

Малко по-късно целият екип работел върху Call of Duty: Devil's Brigade бил разформирован. Една част от момчетата все още работят за Activision, докато другите работят по Far Cry 3.

И в крайна сметка остава една загадка. Спечели или изгуби Activison от отменяннето на играта? Е за жалост това няма как да го разберем.

Facebook

Клипчета (коментари)

Нови потребители

Кой е онлайн

В момента има 7  гости и няма потребители и в сайта

Приятели

Yellow Blue Green

Copyrights 2001-2018 Datacore www.datacore-bg.com

Log in to your account or Регистрация

//